Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem. |
26-07-09, 18:16
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Opel] [4Rally] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Re: Tuning Show 25-26 Iulie - Suceava
|
26-07-09, 19:07
|
|
Stage 3
|
super show-ul de azi :> felicitari tuturor... de la organizatori, participanti pana la spectatori 
cateva poze... sper sa va placa.
|
|
|
26-07-09, 19:34
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by 26WRC™
|
Aceiasi parere o am si eu...sunt prea obosit sa scriu acelasi lucru in cuvintele mele. BRAVO (mult mai frumos ca la iasi dar :-$ shhh)
Astept ceva poze cu Sei meu daca a facut cineva(pe mess sau aici...id e la semnatura  )
|
|
|
26-07-09, 21:15
|
|
 Stage 4
|
O mare porcarie/bINEINTELES CA PREMIILE S-AU IMPARTIT NUMAI INTRE CEI DE LA KAMIKAZE SI FRITZ CARE BINEINTELES SE PREMIAZA SINGUR !DAR A FOST ULTIMA OARA CIND MAI PARTICIPAM LA EVENIMENTE ORGANIZATE DE EL!!
|
|
|
26-07-09, 21:32
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Opel] [4Rally] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by StreetRacing
O mare porcarie/bINEINTELES CA PREMIILE S-AU IMPARTIT NUMAI INTRE CEI DE LA KAMIKAZE SI FRITZ CARE BINEINTELES SE PREMIAZA SINGUR !DAR A FOST ULTIMA OARA CIND MAI PARTICIPAM LA EVENIMENTE ORGANIZATE DE EL!!
|
nu vreau sa am cert cu tine, nici nu stiu cu ce maisna ai concurat sau al ce categorie, dar la eventu asta n'am vazut nici o masina de la kamikaze, nici macar in afara concursului, iar fritz a castigat locul unu la indemanare pt ca a scos cel mai bun timp, vrei sa zici ca nu s'a cronametrat corect???   a luat locul doi la sunet,a masluit aparatul de ala masurat al decibelilor????   iar la tuning a jurizat cineva din iasi care n'avea nici un interes... asa ca.. vorbe in vant ce spui tu.
p.s. sry de eventualele greseli de scriere, oboseala e de vina
Last edited by 26WRC; 26-07-09 at 21:37.
|
|
|
26-07-09, 21:54
|
|
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Iar se arunca cu noroi... FITI VOI MAI BUNI DATA VIITOARE si luati premiile!
|
|
|
26-07-09, 22:04
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by StreetRacing
|
A fost o mare porcarie pentru ca nu ai luat tu premiu nu? Daca luai tu premiu, inteleg ca pentru asta ai venit, 1 buca de hartie si 100g metal scriai ca a fost best show eva!!! Nu? Nu e frumos ca SI LA UN EVENIMENT REUSIT exista nemultumiti. E urat ca la final asa sa dam cu muci'n fasole...
P.S. Sunt total de acord cu ultima ta propozitie  Asa sa faci, ai sa iti/ne faci un bine.
P.S2. KAMIKAZE ce a luat?
|
|
|
26-07-09, 22:17
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [Accelarate Club] [Old School Cars]
|
|
|
|
26-07-09, 22:41
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
In cursul zilei de maine voi posta si eu pozele  . Un eveniment foarte reusit ...felicitari Razvan si Fritz ...salutari din partea fotografului alergat de masini  ) .
|
|
|
26-07-09, 23:07
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by stefan_88
In cursul zilei de maine voi posta si eu pozele  . Un eveniment foarte reusit ...felicitari Razvan si Fritz ...salutari din partea fotografului alergat de masini  ) .
|
Baaaaaaaai taaaaaaaaci bai  ) Tare rau teai simtit tu acolo nu? Faceai si tu drifturi in jurul stalpului odata cu baieti  ) IA, bine ca teai plans...data viitoare tiam furat painea...ia stai tu pe margine si sa ma alerge pe mine masinile
|
|
|
26-07-09, 23:23
|
|
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
KAmikaze nu a participat cu nici o masina!
|
|
|
26-07-09, 23:25
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
KAmikaze nu a participat cu nici o masina!
|
Aline, nu KRT, KAMIKAZE, baietzasu cu bmw ma refer...
|
|
|
26-07-09, 23:32
|
|
KATANA TEAM Member
 Stage 5
Member of: [Opel] [KATANA TEAM]
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Aline, nu KRT, KAMIKAZE, baietzasu cu bmw ma refer...
|
Bv lu' Madalin ca a luat premii  Felicitari bro
|
|
|
26-07-09, 23:42
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers] [PARTICIPANT CURSE] [BMW]
|
Nu avem cum sa multumim pe toata lumea... asta nu se va intampla niciodata,..... dinn punctul meu de vedere si nu numai, a fost un super event...... ganditi-va ca e al 3-lea de anul asta la SV si a iesit bine... multumesc Crazy Drivers, Fritz 4Tuning, HP racing, Logan Club, si tuturor participantilor care au facut show. am auzit ineptii ca fritz si-a dat singur premii... aceste afirmatii vin de la niste frustrati care nu au ce cauta in lumea tuning-ului, drift-ului, SPL-ului si ce vreti voi.... masina lui a fost masurata ca oricare alta... la sound cu un decibelmetru, la exterior, de o comisie obiectiva, la indemanare de 4 cronometre.... daca cineva are motive intemeiate sa le conteste, aveti cuvantul meu ca ii retrag premiile si vi le dau voua......
|
26-07-09, 23:45
|
|
Stock
|
Mie personal ca si spectator mi s`a parut foarte corecta jurizarea.
Miler21 are mare dreptate ... daca ar fi tunning show zi de zi mi-as lua un cort si langa gard l-as monta  ) sa fiu sigur ca nu pierd nimic.  . Felicitari premiantilor.
|
|
|
|
|