| Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem. |
11-01-06, 18:50
|
|
Stock
|
B.U.G Mafia - Viata Noastra (CLIP) sambata 14.01.06
B.U.G Mafia filmeaza clip sambata 14 ianuarie 2006 la piesa noua de pe albumul \"Viata Noastra\" (album aniversar de 10 ani). Bun nu am intrat sa fac reclama sau ceva si nu cotest faptul ca multi dintre voi poate nici nu agreati deloc aceasta trupa (neaparat...) insa avem nevoie de o masina tare la filmare cu LCD-uri cu tuning frumos jante etc...de preferabil in cromatica cu Alb albastru Negru Gri etc... Clipul se va filma in studio adica indoor...deci nimeni nu va da \"scrartz-uri sau \"piruete\" vorba unui alt regizor...sau burn out-uri sau alte de-astea... Masina va fi filmata ca in showroom din toate unghiurile posibile inclusiv interior. Cine crede ca ne poate ajuta cu o astfel de masina sambata ar putea destul de urgent sa-mi dea si mie un mail la [email protected] cu poze eventual si cu pretentiile... Sambata dupa ora 12 ar trebui... Asa ca cine poate fi de ajutor ii vom multumi din suflet
Mersi mult
|
|
|
16-01-06, 10:28
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [VW]
|
ca viata e ca un castel de nisip.. stiu bine promit.. sa profit doar un pic.. vreau mult sentiment... vreau sa simt ca iubesc... sa rad si sa plang.. sa simt ca traiesc...
cand apare vidoclipu pe tv si albumu pe piata ? ca sunt mare FANatic mafia... ?????
|
|
16-01-06, 11:15
|
|
Stock
|
Pe Sambata Duminica apare clipu pe TV daca nu sunt alte probleme...Iar albumul probabil ca la o saptamana distanta de clip maxim. E tare totusi ca piesa este deja pe net...ceea ce inseamna ca \"baietzii\" au actionat deja...deci nu m-as mira si albumul sa fie foarte curand....
|
|
|
16-01-06, 16:23
|
|
Presedinte Insomnia Racing
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Insomnia] [PARTICIPANT CURSE]
|
s-a filmat deja sau mai aveti nevoie de masini?
|
|
|
16-01-06, 16:36
|
|
Stock
|
S-a filmat sambata. Pana la urma am filmat cu un Porsche Cayenne Turbo Negru Tunat cu roti negre cromate pe margine si cu kit intreg de spoilaraie, 7 ecrane DVD si 4 sub basi. Eu nu am crezut ca exista asa ceva in Romania dar mi s-a dovedit ca gresesc. Mersi oricum pentru masini. Eu as fi ales cateva din ce masini am primit pe mail insa a ramas la latiudinea producatorului sa aleaga altceva... Oricum mersi pentru tot.
|
|
|
16-01-06, 16:42
|
|
Presedinte Insomnia Racing
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Insomnia] [PARTICIPANT CURSE]
|
Ok.
Cunosc masina, era perfecta pentru acest gen de muzica.
|
|
|
16-01-06, 20:36
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"Swamp_v1\"
S-a filmat sambata. Pana la urma am filmat cu un Porsche Cayenne Turbo Negru Tunat cu roti negre cromate pe margine si cu kit intreg de spoilaraie, 7 ecrane DVD si 4 sub basi. Eu nu am crezut ca exista asa ceva in Romania dar mi s-a dovedit ca gresesc. Mersi oricum pentru masini. Eu as fi ales cateva din ce masini am primit pe mail insa a ramas la latiudinea producatorului sa aleaga altceva... Oricum mersi pentru tot.
|
Tatal lui Andrei cu 350z-ul poate ??? Mai mult ca sigur el este... Cat despre d-l Swamp... sa nu-mi zici ca este d-l Nicolae in spatele acestui id
|
|
|
16-01-06, 22:33
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Swamp: dacă şi videoclipul este la fel de BELEA ca melodia, nota 10 cu felicitări!
|
|
|
26-01-06, 09:25
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [4Rally]
|
ca fan BUG Mafia abia astept sa vad clipul.din cate am citit aici cred k o sa fie ceva ce o sa rupa gura lumii.totusi... eu tanjeam si dupa un clip la piesa \"hai cu mine\".cred k iesea ceva calumea....dar nu eu sunt cel care decide chestiile astea.felicitari BUG Mafia si Onestiul va mai asteapta cu un nou concert.Bafta in continuare si La Multi Ani!
|
26-01-06, 19:46
|
|
 Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
Am si eu o rugaminte daca il gasiti pe net sau il capturati de la tv uploadatil si aici ca eu vad videoclipurile mai cu intarziere si nu cred ca sunt singur...
|
|
|
27-01-06, 17:18
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Clipul a apărut la TV, da' încă nu l-am văzut.
|
|
|
27-01-06, 18:49
|
|
 Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
eu l-am vaz sincer mi se pare cam prost realizat...adica nu se ridica la standardele melodiei...parerea mea
si da deci Porsche-le acela este bestial si este masina tatalui lui Soty care are un 350 z pe care il stiti de la legale
|
|
|
28-01-06, 15:36
|
|
 Stage 5
|
l-am vazut si eu....nu le trebuia cayenu ala cu ecrane in tetiere...etc...puteau sa filmeze si cu unu stok...ca nici macar nu i-au deschis usa.....si e intunecat clipu..m-am agitat aiurea sa fac rost de el...
|
31-01-06, 08:41
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [VW]
|
totusi e un videoclip B.U.G. Mafia si e super tare! melodia e si mai tare! acum asteptam albumu pe piata
|
|
|
03-02-06, 08:17
|
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
|
slab videoclipul....FOARTE slab...ma asteptam la ceva mai inteligent...dar...asta e acum...next time
|
|
|
|
|