Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > PROMOTII pe 4TuningRO

PROMOTII pe 4TuningRO PROMOTII si REDUCERI acordate de firmele de tuning celor care spun "Am citit pe 4Tuning"

Reply
 
Thread Tools
Old 28-10-11, 00:13   #1
Ecoact

Stock
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Default Cum incepi afacere de Spalatorie auto mobila cu 100 RON

Afacere la cheie, fara investitii, Spalatorie auto fara apa
De ce Spalatorie auto fara apa: Numarul masinilor creste si cerintele de mediu se inaspresc, populatia oraselor creste si criza apei devine o realitate, acestea duc la cresterea costurilor spalatoriilor clasice si dezvoltarea noilor tehnologii de spalare auto fara apa.

Deoarece spalarea auto fara apa nu face mizerie, spuma, scurgeri poluante, iar produsele sunt ecologice si biodegradabile, pentru deschiderea unei afaceri cu spalatorie auto fara apa, ecologice, nu sunt necesare avize si autorizatii speciale de functionare, trebuie doar inscrierea in statutul societatii a codului CAEN 4520 : Intretinerea autovehiculelor.

Cum lucreaza: Produsele pentru spalare auto, fara apa, Sfaeco, formula special conceputa sa emulsioneze, incapsuleze, sa desprinda murdaria si sa o ridice (sa distanteze fata de suprafata de curatat, prin creerea unei pelicule alunecoasa) de pe suprafata vopselei, astfel permite lavetei de microfibra sa absoarba inainte de stergere, asigurand realizarea curatarii fara nici o zgarietura, realizarea unui strat protector si o stralucire de Showroom.

Puteti porni aceasta afacere la cheie cu doar 100 RON cu care puteti spala 20 masini. Lavetele de microfibra se reutilizeaza pentru minim 100 spalari, deci costurile scad. Desigur, ideal ar fi sa detineti si un spatiu dar afacerea poate fi si una ambulanta sau la domiciliul clientului.

Aceasta afacere la cheie in domeniul spalatoriilor auto poate fi pusa in practica imediat si cu resurse minime in cele mai diverse domenii si locatii, cum ar fi de exemplu: parcari de supermarket, parcari de institutii, hoteluri, restaurante.
Puteti sa va alegeti cea mai potrivita locatie, sa va mutati ( unde sunt masini), sa
faceti activitatea la domiciliu client, oriunde.
Mai multe informatii puteti vedea pe www.sfaeco.ro
Attached Files
File Type: pdf Mod Utilizare Produse de Spalare auto fara apa.pdf (324.7 KB, 509 views)
Ecoact is offline   Reply With Quote
Reply


- Copyright 2024 4Tuning -