PROMOTII pe 4TuningRO PROMOTII si REDUCERI acordate de firmele de tuning celor care spun "Am citit pe 4Tuning" |
24-09-06, 08:43
|
|
Banned
Stage 4
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
Quote:
Originally Posted by monk
pt leon nou ?
|
Pentru Leon-ul nou nu exista nimic in catalogul FK. Mai caut, si te tin la curent.
|
|
|
24-09-06, 08:59
|
|
Banned
Stage 4
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
Quote:
Originally Posted by vlad_4tuning
salut....m-ar interesa pt un fiat punto 2(model din 2001)...angel eyes(pe fond negru si chrome)....si stopuri cu leduri(tot asa fond negru si chrome)....daca ai ceva.....astept raspunsul tau...ms anticipat
|
Existe stopuri clare pentru Fiat Punto din anul 2001. Iti atasez poze cu 2 tipuri, pentru celelalte 2 neexistand inca poza diponibila, doar pret.
Pretul pentru stopurile clare este intre 129E si 139E + TVA, la care se aplica promotia.
Pentru restul variantelor o sa te tin la curent.
|
|
|
24-09-06, 09:46
|
|
Stage 5
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
pentru VW golf III:
- se pot monta stopurile cu leduri si farurile angel eyes fara sa apara probleme? Sint necesare modificari la sistemul electric al masini?
- este dificil montajul? - trebuie calificare speciala?
- care este diferenta intre modelele
FKFSVW091 si FKFS042065
Imi plac cele cu semnalizarea pe lateral dar nu am inteles ce vrea sa zica prin "no original FK angel eyes".
|
|
|
24-09-06, 10:49
|
|
Stage 3
Member of: [VW]
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
Pt << FORD MONDEO >> (dupa 2001) sau << LAGUNA II >> puteti sa-mi comunicati daca aveti s t o p uri ?
Multzam anticipat
|
|
|
24-09-06, 12:19
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [SKODA] [SUBARU] [4Rally]
|
angel eyes pentru vw corrado ca in poze avetzi daca da la ce pretz...multzam anticipat! am pus 2 modele daca se poate detalii despre amandoua...
|
|
|
24-09-06, 13:08
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 4
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Sall.Pt. un Ford Sierra Haionat exista ceva(Faruri,stopuri ceva)???? .Multumesc anticipat
|
|
|
24-09-06, 16:18
|
|
Membru RACING TEAM
Stage 1
Member of: [RACING TEAM BUCURESTI]
|
salut.revin.......m-am uitat in catalog 'fk' si exista si dupa 2002.daca poti sa aduci da-mi si mie un raspuns.multumesc.
|
|
|
24-09-06, 17:41
|
|
Stock
|
Salut!Ma intereseaza daca exista stopuri cu LEDURI pentru Laguna 2 din 2003, eventual si citeva poze + un pret estimativ,nu modelul face-lift!Adresa mea de mail este: abamiha@yahoo.com
Multumesc anticipat!
|
|
|
24-09-06, 19:47
|
|
Stage 5
Member of: [BMW]
|
pt un seat toledo 2003 ce preturi sunt?
|
|
|
24-09-06, 22:12
|
|
Banned
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by CED
pentru VW golf III:
- se pot monta stopurile cu leduri si farurile angel eyes fara sa apara probleme? Sint necesare modificari la sistemul electric al masini?
- este dificil montajul? - trebuie calificare speciala?
- care este diferenta intre modelele
FKFSVW091 si FKFS042065
Imi plac cele cu semnalizarea pe lateral dar nu am inteles ce vrea sa zica prin "no original FK angel eyes".
|
Se pot monta fara probleme. Nu se fac modificari la sistemul electric al masinii
Montajul nu este dificil.
Primul tip de far e original FK, celalalt e facut de parteneri FK. De aceea are si un pic alt cod.
|
|
|
24-09-06, 22:16
|
|
Banned
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Florin D
Pt << FORD MONDEO >> (dupa 2001) sau << LAGUNA II >> puteti sa-mi comunicati daca aveti s t o p uri ?
Multzam anticipat
|
Nu sunt in catalogul FK. Te tin la curent. O sa mai caut maine si in alta parte.
|
|
|
24-09-06, 22:26
|
|
Banned
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by adrianwow
salut.revin.......m-am uitat in catalog 'fk' si exista si dupa 2002.daca poti sa aduci da-mi si mie un raspuns.multumesc.
|
Ai dreptate, ,pt E46 din 2002 au aparut de curand 2 variante. Mi-a scapat. Sorry.
Sigur ca pot aduce. Cu urmatorul import. O sa te tin la curent.
|
|
|
24-09-06, 22:41
|
|
Banned
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Paul-VR6
angel eyes pentru vw corrado ca in poze avetzi daca da la ce pretz...multzam anticipat! am pus 2 modele daca se poate detalii despre amandoua...
|
Sa sti, ca pentru Corrado, am gasit in catalogul FK, doar stopuri clare. Daca mi-au scapat farurile, te rog sa-mi dai un cod, si-ti dau un pret.
|
|
|
24-09-06, 22:48
|
|
Banned
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by andrey17
Sall.Pt. un Ford Sierra Haionat exista ceva(Faruri,stopuri ceva)???? .Multumesc anticipat
|
Din pacate la FK nu sunt. O sa caut maine si in alta parte. Te tin la curent.
|
|
|
24-09-06, 23:08
|
|
Banned
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by CatalinM6
pt un seat toledo 2003 ce preturi sunt?
|
Pentru SEAT Toledo am gasit doar faruri. Ele costa 269E + TVA, la care se aplica promotia.
Am atasat poza
|
|
|
|
|