Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Hunedoara / Deva

Reply

Thread Tools
Old 27-07-09, 14:03   #1
big bastard

Stage 3

Default motor franta 1310

Oameni buni am iar belea...am pe dacie un motor de fabricatie franceza si nu e trecut in actele masinii si imi expita itp ce sa fac .....daca merg la RAR astia ma pun sa imi fac revizia la ei ..ceea ce nu vreau cum sa fac sa fie bine? Eu am cumparta dacia de la cineva si daca vreau sa o trec pe mine tre' sa merg la identificare iar acolo am inteles ca nu o sa mi-l treaca in acte pt ca nu e omologat pt dacie ...stiti ceva????
big bastard is offline   Reply With Quote
Old 28-07-09, 10:12   #2
mozolici_hd

Stage 5

mozolici_hd's Avatar

Default Re: motor franta 1310

Poi poti sa ii faci rar daca vrei dar nu e neaparat sa il treci pe talon pt ca sunt sigur ca nu o sa ti-l treaca....dar daca dai ceva banuti acolo iti fac baietii rar si atunci poti sa tio treci pe numele tau...despre politie nu stiu ce sa zic...daca te opreste sunt sigur ca nu o sa se uite ei la motor....bafta
Old 28-07-09, 13:43   #3
big bastard

Stage 3

Quote:
Originally Posted by mozolici_hd View Post
Poi poti sa ii faci rar daca vrei dar nu e neaparat sa il treci pe talon pt ca sunt sigur ca nu o sa ti-l treaca....dar daca dai ceva banuti acolo iti fac baietii rar si atunci poti sa tio treci pe numele tau...despre politie nu stiu ce sa zic...daca te opreste sunt sigur ca nu o sa se uite ei la motor....bafta
La RAR la Deva nu am pe nimeni si nu cred ca pot rezolva..dar o sa pun placutele de pe motorul vechi si poate ii dau de cap asa

Last edited by F.R.Sonic; 28-11-09 at 19:21.
big bastard is offline   Reply With Quote
Old 28-11-09, 16:52   #4
nesscar

Stage 5

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by big bastard View Post
Quote:
Originally Posted by mozolici_hd View Post
La RAR la Deva nu am pe nimeni si nu cred ca pot rezolva..dar o sa pun placutele de pe motorul vechi si poate ii dau de cap asa

Dupa cunostintele mele... nici eu nu am motoru in regula... se poate face itp-ul la orice service autorizat din tara. Nu inteleg ce treaba ai u cu RAR ei is cu treaba lor . iei frumos 2oo lei si mergi cu ei la statie itp bagi masina si iti face verificarea ii dai 130 lei atata e acuma insa cand se uita la seriile motorului ii dai 70 lei dreptu si iti vezi de treaba in circa 15 20 min ai iesit cu ea pe poarta cu itp in regula. Bafta:P

Last edited by F.R.Sonic; 28-11-09 at 19:23.
nesscar is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -