11-12-10, 22:25
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [Colectionar Machete]
|
Re: Comunitatea 4tuning BRAD (intalniri, actiuni, etc.)
Daca se oranizeaza o intrecere de indemanare la Cincis 18.12.2010,(Intalnire regionala Logan Club Deva) ar fi doritori???
|
|
|
12-12-10, 13:33
|
|
 Stage 4
|
Ma scuzati ca intervin dar am vazut ca va intereseaza volanele MOMO, daca aveti cunostinte in Italia se face foarte usor rost, sunt pline magazinele si la preturi acceptabile,poti sa gasesti si la 25 de euro o editie mai veche,eu gasisem Volan, frana de mana si pedale de la Momo editie speciala rosie , la 25 de euro fiecare ca e ra lichidare de stoc, nu le-am luat ca ale mele stoc sunt frumoase si pedalierul e deja schimbat. Cand mai am drum pe acolo va las aici scris si imi spuneti care cum ce doriti  .
|
|
|
12-12-10, 14:22
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sisu_alinn
Ma scuzati ca intervin dar am vazut ca va intereseaza volanele MOMO, daca aveti cunostinte in Italia se face foarte usor rost, sunt pline magazinele si la preturi acceptabile,poti sa gasesti si la 25 de euro o editie mai veche,eu gasisem Volan, frana de mana si pedale de la Momo editie speciala rosie , la 25 de euro fiecare ca e ra lichidare de stoc, nu le-am luat ca ale mele stoc sunt frumoase si pedalierul e deja schimbat. Cand mai am drum pe acolo va las aici scris si imi spuneti care cum ce doriti  .
|
Pai da, uite care e problema cu MOMO... Chiar azi am vb cu un prieten, care lucreaza intro fuctie de conducere, in cadrul grupului KSS adica actuala firma italina MOMO.
Firma MOMO faptic nu mai exista  a fost desfintata din cauza unor problema politice, financiare, etc..., dar mai exista ca nume, din cauza ca stocul de produse care le fabrica si le comercializa a fost mare si inca nu sa epuizat. In 2008 firma a fost inchisa si inca 3 ani deatunci are voie sa vanda pe piata produsele tot sub acelasi nume... la anu sar putea sa reapara, tot sub acelasi nume, sau sub un alt nume (Victor)
Firma MOMO era raspandita cam prin toata Europa, chiar si la noi in tara, in judetul nostru, la Brad... acuma la Brad in principiu cam tot aceleasi produse se fabrica, dar pt modele de serie (volane, centuri, sisteme SRS) si sub numele de KSS "Key Safety Systems-Ro". Din cate am inteles, neoficial, aicea la Brad, ar fi si un stand de teste EuroNcap, dar vam spuns asta e neoficial, ca nu sunt sigur...!
http://www.keysafetyinc.com/default.asp
Last edited by Julyo; 12-12-10 at 14:25.
|
|
|
12-12-10, 14:26
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Julyo
Pai da, uite care e problema cu MOMO... Chiar azi am vb cu un prieten, care lucreaza intro fuctie de conducere, in cadrul grupului KSS adica actuala firma italina MOMO.
Firma MOMO faptic nu mai exista  a fost desfintata din cauza unor problema politice, financiare, etc..., dar mai exista ca nume, din cauza ca stocul de produse care le fabrica si le comercializa a fost mare si inca nu sa epuizat. In 2008 firma a fost inchisa si inca 3 ani deatunci are voie sa vanda pe piata produsele tot sub acelasi nume... la anu sar putea sa reapare tot sub acelasi nume sau sub un alt nume (Victor)
Firma MOMO era raspandita cam prin toata Europa, chiar si la noi in tara, in judetul nostru, la Brad... acuma la Brad in principiu cam tot aceleasi produse se fabrica, dar pt modele de serie (volane, centuri, sisteme SRS) si sub numele de KSS "Key Safety Systems-Ro". Din cate am inteles, neoficial, aicea la Brad, ar fi si un stand de teste EuroNcap, dar vam spuns asta e neoficial, ca nu sunt sigur...!
http://www.keysafetyinc.com/default.asp
|
Aha ... si vad ca ai postat si o poza spion =)),nu stiam ca sa desfiintat firma MOMO,oricum piata Italiana e doldora, si daca aveti drum pe acolo pacat sa nu intrati si intr-un magazin de piese auto mai de doamne ajuta ... ca sigur gasiti .
|
|
|
12-12-10, 16:01
|
|
 Stage 5
|
Sa speram ca de la anu o sa apara din nou pe piata auto produse noi MOMO!
Si eu am avut ceva produse MOMO de vanzare, dar acuma nu mai am... Am prietenii, ce mai au dar nustiu...
Acum sa lasam deoparte MOMO si sa trecem la alceva mai serios ...  ...
LOGAN CLUB DEVA in data de 18.12.2010, cu ocazia intalnirii regionale, oraganizeaza o competitie de Indemanare-Viteza !
Va fi o "intrecere" de amatori si oricine simte nevoie de distractie, adrenalina etc... e bine venit, cu orice tip/fel de masina!
Nu se cere taxa de inscriere, deci tinand cont ca e criza, nici premi nu vor fi...
Sunt doua clase participante << motoare pana in 1.6 si peste>>
Locatia va fie Hotel Casa Alba Cincis. Plan Orar * 12:15 - Sedinta tehnica; * 12:25 - mansa de recnunoastere; * 12:45 - prima masina la START; * 18:00 - Fertivitatea de premiere!
O sa deschid aicea o lista cu participanti...! Va multumesc!
Nume/Masina/motorizare.
1.
2.
3.
Last edited by Julyo; 12-12-10 at 16:03.
|
|
|
12-12-10, 16:05
|
|
AfterDark Racing Member
  Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
|
Foarte tare se face in sfarsit ceva si la HD, eu o sa vin sigur in calitate de spectator, daca e vremea asa se tine?
|
|
|
12-12-10, 16:09
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Sa speram ca de la anu o sa apara din nou pe piata auto produse noi MOMO!
Si eu am avut ceva produse MOMO de vanzare, dar acuma nu mai am... Am prietenii, ce mai au dar nustiu...
Acum sa lasam deoparte MOMO si sa trecem la alceva mai serios ...  ...
LOGAN CLUB DEVA in data de 18.12.2010, cu ocazia intalnirii regionale, oraganizeaza o competitie de Indemanare-Viteza !
Va fi o "intrecere" de amatori si oricine simte nevoie de distractie, adrenalina etc... e bine venit, cu orice tip/fel de masina!
Nu se cere taxa de inscriere, deci tinand cont ca e criza, nici premi nu vor fi...
Locatia va fie Hotel Casa Alba Cincis. Plan Orar * 12:15 - Sedinta tehnica; * 12:25 - mansa de recnunoastere; * 12:45 - prima masina la START; * 18:00 - Fertivitatea de premiere!
Nume/Masina/motorizare.
1.
2.
3.
|
Daca am masina gata pana pe 17 vin si eu, pana in ce zi se fac inscrierile ?
|
|
|
12-12-10, 16:20
|
|
 Stage 5
|
Inscrierile se fac pana in 17.12.2010
Sper sa fie ceva participanti si sa ne distram...
Totul tine si de vreme bineinteles... sper sa fie ok!
|
|
|
12-12-10, 16:23
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Inscrierile se fac pana in 17.12.2010
Sper sa fie ceva participanti si sa ne distram...
Totul tine si de vreme bineinteles... sper sa fie ok!
|
Daca e gata masina ii dau eu un telefon lui Busu si am sa`i spun sa dea vreme buna  )
|
|
|
13-12-10, 09:56
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sisu_alinn
Daca e gata masina ii dau eu un telefon lui Busu si am sa`i spun sa dea vreme buna  )
|
Eu o sa fiu prezent la eveniment  Abia astept !
|
|
|
13-12-10, 12:12
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Bik3rBoy
|
trebuie copilot?  )   
|
|
|
13-12-10, 14:35
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bik3rBoy
|
Bik3rBoy, daca vei fi prezent la eveniment ca si concurent te rog sa te treci pe lista si daca o sa ai copilot si daca nu o sa ai copilot!
|
|
|
13-12-10, 14:37
|
|
 Stage 5
|
Nume/Masina/motorizare.
1.Julyo/Dacia Logan/ (organizator)
2.
3.
|
|
|
13-12-10, 21:19
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [VW]
|
Quote:
Nume/Masina/motorizare.
1.Julyo/Dacia Logan/ (organizator)
2.
3.
|
LOGAN CLUB DEVA in data de 18.12.2010, cu ocazia intalnirii regionale, organizeaza o competitie de Indemanare-Viteza !
Va fi o "intrecere" de amatori si oricine simte nevoia de distractie, adrenalina etc... e bine venit, cu orice tip/fel de masina!
Locatia va fi Hotel Casa Alba Cincis. Plan Orar * 12:15 - Sedinta tehnica; * 12:25 - mansa de recunoastere; * 12:45 - prima masina la START; * 18:00 - Festivitatea de premiere!
O sa deschid aici o lista cu participanti...! Va multumesc! asa se scrie         lista sa o scrii mai citet cu participanti sa o poata citi toti:P
Last edited by predescu; 13-12-10 at 21:22.
|
|
|
14-12-10, 21:24
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by predescu
LOGAN CLUB DEVA in data de 18.12.2010, cu ocazia intalnirii regionale, organizeaza o competitie de Indemanare-Viteza !
Va fi o "intrecere" de amatori si oricine simte nevoia de distractie, adrenalina etc... e bine venit, cu orice tip/fel de masina!
Locatia va fi Hotel Casa Alba Cincis. Plan Orar * 12:15 - Sedinta tehnica; * 12:25 - mansa de recunoastere; * 12:45 - prima masina la START; * 18:00 - Festivitatea de premiere!
O sa deschid aici o lista cu participanti...! Va multumesc! asa se scrie         lista sa o scrii mai citet cu participanti sa o poata citi toti:P
|
Cu scuzele de rigoare, aici vorbim de membrii LOGAN CLUB DEVA si alte cluburi Dacia Logan prezente la acest eveniment..Regionala Deva....
|
|
|
|
|