04-03-10, 07:00
|
|
Stage 5
|
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Is fain!! dar sa nu le iei dak nu le vezi cu ochi tai!! nu de alta dar sa nu ai surprize ca mine
|
|
|
04-03-10, 11:34
|
|
Stage 4
Member of: [Mitsubishi]
|
Is ca foamea de urate aline. Lasa-le.
|
|
|
04-03-10, 14:28
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
am 5 invitatii pe www.xtremezone.ro care vrea? (cineva care are nevoie si da jos si face ratie,ca nu mai vreau sa-mi iau warn)
|
|
|
04-03-10, 14:38
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
|
|
|
04-03-10, 16:20
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by danyutz
Is ca foamea de urate aline. Lasa-le.
|
decat ale mele ...is mai mijto astea...inca nu sunt hotarat ce sa fac,
|
|
|
04-03-10, 20:03
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [AfterDark Racing] [VW] [4Tuning International]
|
mai bine mai astepti daca nu esti hotarat 100% si sari cu banu cand le gasesti pe alea ce nu te pun in dubii daca sa le iei sau nu.
|
|
|
04-03-10, 23:48
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by marku5
mai bine mai astepti daca nu esti hotarat 100% si sari cu banu cand le gasesti pe alea ce nu te pun in dubii daca sa le iei sau nu.
|
asa voi face....nu le iau ca is prea mari
|
|
|
07-03-10, 18:41
|
|
BMW Driver
Stage 3
|
|
|
|
10-03-10, 14:15
|
|
Stage 5
|
Cine este profesor in asigurari, sa ma lamureasca putin si pe mine, ca ma suna de ma innebunesc astia de la ING cu nu stiu ce oferte prin care sa depun eu ba 45 lei lunar ba cat vreau eu in nu stiu ce cont in care sa nu am acces la nimic din ce s-a depus in primul an, si apoi la 60 de ani, daca ajung, sa imi dea ei inapoi ceva acolo.
Ati mai auzit asa tampenie, sa tot depui bani fara sa ai acces la ei si sa ii primesti inapoi ipotetic la o anumita varsta, si asta asa deliberat, fara sa te forteze nimeni.
Oare chiar sunt oameni atat de creduli incat sa accepte asa ceva?
Stiu ca sunt rau, dar excelez in asta, deci sunt bun
Atentie la motociclisti in trafic.Pot sa dea peste voi.
فولكس فاجن هي أروع سيارة
|
|
|
10-03-10, 16:24
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD]
|
Vezi-ti de treaba!
|
|
|
10-03-10, 16:25
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by ondin
Cine este profesor in asigurari, sa ma lamureasca putin si pe mine, ca ma suna de ma innebunesc astia de la ING cu nu stiu ce oferte prin care sa depun eu ba 45 lei lunar ba cat vreau eu in nu stiu ce cont in care sa nu am acces la nimic din ce s-a depus in primul an, si apoi la 60 de ani, daca ajung, sa imi dea ei inapoi ceva acolo.
Ati mai auzit asa tampenie, sa tot depui bani fara sa ai acces la ei si sa ii primesti inapoi ipotetic la o anumita varsta, si asta asa deliberat, fara sa te forteze nimeni.
Oare chiar sunt oameni atat de creduli incat sa accepte asa ceva?
|
se numeste pensie privata asigurare de viata si eu am increderea de de 2 lei in sistemele lor..oricum peste 20-30 de ani daca mai ai norocul sa ii mai vezi inapoi o sa vei doar o parte din ei..
10-03-10, 16:38
|
|
Stage 5
|
Asa ma gandeam si eu ca este o abureala de zile mari, dar vroiam sa mai vad si alte opinii.
Thank you.
|
|
|
10-03-10, 19:06
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
Fortele de ordine din Glasgow vor folosi pentru interventie un Audi Q7 cu kit ABT de 278 de cai putere, confiscat in urma unei confruntari cu o banda de cartier.
Departamentul de politie din Glasgow se poate mandri de curand cu un exemplar Audi Q7, care va deservi fortele de ordine pe viitor. SUV-ul din Ingolstadt a intrat in echiparea organelor legii dupa o confruntare cu o banda locala, vehiculul fiind confiscat si apoi transformat in masina de interventie.
Exemplarul care a intrat de curand in flota politiei nu este unul oarecare, SUV-ul beneficiind de un kit ABT, care vine cu un kit aerodinamic, cu bosaje mai largi si cu patru tevi de esapament "infipte" bine in deflectorul spate. Tinuta impunatoare este completata de un set de jante de 20 de inch cu aspect cromat.
Sub capota se afla unitatea diesel de 3.0 litri, care a fost modificata de tunerul german pentru a oferi 278 de cai putere si un cuplu motor de 580 de Nm. Ca o coincidenta, masina va fi folosita de departamentul de combatere a gastilor violente.
|
|
|
10-03-10, 21:01
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by adrian78bmw
Fortele de ordine din Glasgow vor folosi pentru interventie un Audi Q7 cu kit ABT de 278 de cai putere, confiscat in urma unei confruntari cu o banda de cartier.
Departamentul de politie din Glasgow se poate mandri de curand cu un exemplar Audi Q7, care va deservi fortele de ordine pe viitor. SUV-ul din Ingolstadt a intrat in echiparea organelor legii dupa o confruntare cu o banda locala, vehiculul fiind confiscat si apoi transformat in masina de interventie.
Exemplarul care a intrat de curand in flota politiei nu este unul oarecare, SUV-ul beneficiind de un kit ABT, care vine cu un kit aerodinamic, cu bosaje mai largi si cu patru tevi de esapament "infipte" bine in deflectorul spate. Tinuta impunatoare este completata de un set de jante de 20 de inch cu aspect cromat.
Sub capota se afla unitatea diesel de 3.0 litri, care a fost modificata de tunerul german pentru a oferi 278 de cai putere si un cuplu motor de 580 de Nm. Ca o coincidenta, masina va fi folosita de departamentul de combatere a gastilor violente.
|
cocalariiii
|
|
|
11-03-10, 10:09
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD]
|