18-08-07, 01:05
|
|
|
Guest
|
MR2 GT vs 180sx
Sunt interesat de achizitionare unei masinute: MR2 GT cu volanul pe dreapta importata din Japonia.
2.0 L turbo 240cp
Plusuri?
+tractiunea spate
+pozitionarea motorului
+greutate redusa
+performante comparabile cu masini mult mai scumpe
+masine e unica prin prezenta si performante
+rara,multe sunt in stare buna fata de 180 sx folosite la drifturi
...
Ce pareri concrete aveti despre aceasta masinuta?Fiabilitate?Ce se scoate din ea cu buget normal?
sau
180sx adus din Japonia,imi place la nebunie masina,partea proasta e ca majoritatea sunt obosite,folosite la drifturi si vandute ca masini normale dupa.Am inteles ca au ceva prb cu cuzinetii si nu ar fii chiar asa fiabile motoarele.
1.8turbo 210cp?
|
|
|
|
18-08-07, 04:25
|
|
|
Toyota Driver
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [Honda] [Toyota]
|
Re: MR2 GT vs 180sx
din ce an e 180SX-ul? e S13 sau S14( probabil S13 cu CA18DET)? pt ce iti trebuie, ca proiect sau daily driver?
Apropo...tot ce ai scris e foarte adevarat...mai mult se merita MR2-ul...daca 180SX-ul avea SR20DET mi-as schimba optiunea...
Eventual baga un link ceva poze sau preturi...
|
|
18-08-07, 20:26
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Mr2 clar
senzatiile care ti le va da o masina usoara RWD cu motor central nu ti le va putea oferii un 180 SX nici cu 400cp.
Daca vrei pt drift, atunci da, 180SX-ul e mai potrivit insa ma indoiesc.
Oricum, las ca mai vb noi cand vi la mine si o sa-ti mai dau sa citesti despre masinile astea aduse din Japonia. Tre FOARTE MARE atentie. SI un astfel de MR2, daca e intradevar in stare buna, n-o sa fie ieftin.
|
|
|
19-08-07, 14:41
|
|
|
Observator 4tuning
  Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
pt drift sunt bune amandoua dar ma indoiesc ca p asta vrei sa iti iei masina.
as opta mr2 pt performante si 180sx pt look & tuning
|
|
|
19-08-07, 18:10
|
|
|
Guest
|
Mi-am recapatat userul meu adevarat.
Deci masina as lua-o pentru mici plimbari la sfarsit de saptamana si ceva distractii atat.Bugetul personal nu imi permite sa o utilizez ca masina de drift,in toata afacerea asta parerea parintilor este: ''ai dat deja o gramada de bani pe niste roti'' deci bugetul de student e limitat.
Ei cer cam 7-8000$ pe MR2 si ceva mai putin pe 180sx.Din toate s13 aduse pana acum doar unul parea mai bun,in rest toate erau foste masini de drift.Masinile sunt manarite toate gen: revopsire totala,kilometraj falsificat,reparatii caroserie...
Eu i-am oferit 5000$ pe MR2,de cand au adus-o nimeni nu s-a interesat de ea,daca pana in primavara nu o da as lua-o eu.Masina arata impecabil,la linie,vopseaua e frumoasa,nu e vopsita recent,nu pierde ulei,interiorul e stock,la fel si exteriorul dar ca are 130.000km si din ce mi-a spus proprietarul intr-un acces de sinceritate masinile cu peste 100.000km sunt folosite la drifturi.Asta insa nu cred ca a fost folosita,nu pare,poate a fost vopsita acum 1 an de nu imi dau seama...motorul e stock.
Ei cumpara masinile din Japonia la preturi de nimic gen 1600$ un 300zx negru,manual...superb si dupa transportul de 1500$ + taxa de inmatriculare 1000$ masina a fost vanduta cu 8500$.
Tot de la ei stiu ca au probleme motoarele si masinile, nu toate dar...
S-a mai interesat cineva cu masina adusa din Japonia?
|
|
|
|
20-08-07, 19:38
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
daca ti-o lasa la 5000 sari pe ea ca e f bun pretul.
In 180 sx tre sa mai bagi bani seriosi ca sa-l aduci la performantele stock ale Mr2-ului, plus ca n-o sa ai acelasi feeling de condus niciodata. Pt weekend e perfecta plus nu uita cate gagici o sa agati cu ea fiind Targa
Ca si desgn mie chiar imi place mult mai mult MR2-ul, aduce putin a Ferrari din fata (F355 cum era pe vremea aia), cu niste jante si un Kit ales bine, poate sa arate incredibil.
|
|
|
24-08-07, 08:23
|
|
|
Toyota Driver
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [Honda] [Toyota]
|
M-am uitat eu...chiar am un prieten care a adus mai multe masini din Jap in NZ...si a facut ceva banuti...un lucru sa-ti fie clar de la inceput...90% din masinile second exportate din japonia au km dat inapoi...am vazut cu ochii mei Audi A4 cu cica 80mii km la bord...dar cu un sticker ascuns cu ceva reparatii facute la 104mii km...deci...cat despre faza cu drifturi nu e adevarata in toate cazurile...desi la banii la care te uiti tu...nu vor mai fi nici ca una noua...cu MR2ul nu cred ca vor fi probleme de motor indiferent de km...din cate stiu in Japonia MR2-ul nu a avut prea mult success niciodata...iar la drifturi nu e destul de credibil...deci s-ar putea sa fi prins o masina chiar buna.Bafta!
|
|
|
24-08-07, 08:39
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by alex_g
Am inteles ca au ceva prb cu cuzinetii si nu ar fii chiar asa fiabile motoarele.
|
Sunt destul de fiabile cu exceptia unora(la cuzineti ma refer) ,mai bine un MR2
|
|
|
05-09-07, 21:54
|
|
|
Guest
|
Quote:
Originally Posted by BogdanNZ
desi la banii la care te uiti tu...nu vor mai fi nici ca una noua...
|
Pe ea cere 8500$,ciudat e ca mai are una cu evacuare,turbo,si multe altele pe care cere doar 7500$,pt mine ar fii 5000$.Proprietarul imi e si amic,am aflat multe de la el...Toate masinile au probleme si km dati inapoi,multe sunt cazute si facute pentru vanzare,1 motor de skyline spart si un altul de integra type r numai eu stiu pana acum...cam toti vin inapoi cu ele cu diverse probleme...Cele in stare f buna cu adevarat incep pe la 10.000$ minim
O sa ma gandesc mai bine,oricum mi-am schimbat parerea despre masinile aduse din Japonia,luate cu sute de $,facute pt vanzare si vandute in America pe mii bune de $.
180sx e totusi o ideea buna pt ca as avea piese de pe 240sx american care e identic,doar partea de bielete,bucsi sunt diferite dpdv al dimensiunilor.
|
|
|
|
|
|