Doresc sa aflu si eu daca in Romania (Bucuresti) exista vreo firma care comercializeaza consumabilele necesrae pentru polish in aluminiu:anume chiulase,camere de ardere in cazul meu o galerie de admisie.
Am ajuns la un stadiu unde am ramas blocat:galeria a fost "prelucrata" la freza (nivelarile accentuate,corectie la unele forme care nu sunt benefice fluxului de aer),trecuta prin perie abraziva si biax pana in 260 pentru a scapa de urmele care nu pot fi eliminate cu hartie abraziva,apoi trecuta la 400,600,1000,1500 si 2000 .Dupa putine teste cu 2000 am realizat ca suprafata prelucrata capata un luciu,dar lasa urme fine si dupa cererea clientului este de dorit ca sa se ajunga la o suprafata aproape "oglinda" - mirror polish.Din cate am inteles...oricat as folosi hartie abraziva chiar si de 5000 daca exista tot voi avea acele urme si nici un mirror effect.Singura mea scapare din ce am aflat eu ar fi o perie fina,viteza foarte mare a biaxului si eventual o pasta.Aici sunt confuz deoarece sunt 2 chestii:nu am folosit niciodata acesta tehnica si daca intr-adevar da roade de unde pot gasi aceste consumabile (peria si pasta).Doresc sa aflu parerea celor care au facut asa ceva...eventual niste sfaturi sau daca exista alte metode de a atinge acest scop...
Va multumesc.