Salut Bloodfart am si eu o intrebare . Nu exista totusi firme care sunt profesioniste la asa ceva si pot sa prinda fibra asta de care ziceti voi si de caroseria masinii ? daca as vrea sa imi evazez aripile .
sunt sigur ca sunt, ca vad ca multi si aici pe forum fac asta, dar eu nu mai stau in bucuresti sau in romania deci nu stiu ce firme sunt.... da un search la fibra de sticla pe forum si vezi care face deja, poate te pot ei ajuta la un pret rezonabil
Member of: [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Echipa de sprijin] [VW]
Re: Fibra de sticla - Q&A
Sunt cativa baeti prin bucuresti care fac asa ceva si firme da parca intra in pamant si nu dai de ei cand ai nevoie singura firma de care stiu eu in BUC e tnt tuning insa mai sunt si altele dar eu personal nu am dat de ele pana acu(astept un pm daca aveti intrebari)
eu mi-am cumparat toate cele necesare de la unii din Baneasa, Polydis ii cheama!
ei au rasina, fibra sticla,ceara,fibra de carbon ... tot.
vezi - cauta-i pe google, ca au si lista cu materiale.
In primul rand tre' sa ai o matritza super beton, adica tratata cu alcool polivinilic si / sau ceara, sau daca te tzine buzunaru.... exista un demulant lichid super tare(dar te ustura la capitolul pret)
In al II-lea rand tre' sa folosesti gel-coat alb de spray.