Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 24-04-07, 23:44   #1
sorsa

Stage 2

Default Prezoane aftermarket?

Salut! Caut de vreo doua zile prezoane pt Citroen, de 35mm. Am gasit doar de 30, la 3Euro/bucata... Imi puteti spune un magazin, virtual sau in Timisoara, unde pot comanda? Dar sa pot comanda intr-adevar, ca am muscat-o deja - am primit un catalog FK de la un magazin si cand am mers sa dau comanda - ciuciu, "nu facem comanda doar pt prezoane"... Sa iau si jante pe langa ele?...
Multzam!
sorsa is offline   Reply With Quote
Old 14-05-07, 17:18   #2
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Default Re: Prezoane aftermarket?

eu am luat de la racing nick, prezoane asemanatoare cu cele citroen (am o xsara si disatantiere de 13 mm pe spate)...
tocmai ce au trimis inapoi in germania la SCC un set de prezoane de 48 mm (prea scurte)
asemanator inseamna: M12x 1,25 cap drept cu piulita, in schimb nu are conul acela ciudat de la mijlocul prezonului (daca vorbim de prezonul de C4)...

oricum se comanda pe catalog, strict pentru tipul tau de masina (ax, bx, xsara, c4, saxo etc)...

recomand racing nick, cu exceptia unor termene de asteptare au fost super super ok.

bezz is offline   Reply With Quote
Old 14-05-07, 18:21   #3
sorsa

Stage 2

Salut! Am mai vb si pe alt forum, cel putin dupa nick. Mi-ar fi de folos indrumarea ta daca as putea comanda pe net de la ei. Au un site, ceva?
Mersi.
Old 14-05-07, 19:00   #4
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Quote:
Originally Posted by sorsa View Post
Salut! Am mai vb si pe alt forum, cel putin dupa nick. Mi-ar fi de folos indrumarea ta daca as putea comanda pe net de la ei. Au un site, ceva?
Mersi.
au user aici pe forum, racing nick cred, vorbeste cu el.
sa inteleg ca ai saxo (sor)
bezz is offline   Reply With Quote
Old 14-05-07, 19:45   #5
sorsa

Stage 2

Da, eu sunt. Multzam!
- Copyright 2026 4Tuning -