Fratilor am si eu o problema , si va cer ajutorul am sa incerc sa fiu cat mai scurt si explicit. Acum 5 luni am mi-am luat un astra bertone 2000 luna VI din germania(masina e frumoasa si imi place mult) cu norma de poluare D4 echivalent Euro3, cand l-am dus la RAR mi-au spus ca e Euro2, taxa de prima inmatriculare e f mare, dar un tip a spus ca se rezolva daca il ducem la RAR Bucuresti si i facem testul hemodinamic si iese Euro 3. Zis si facut (testul costa 700 eur), l-am facut, acolo se testeaza 3 norme de poluare la doua din ele a iesit Euro4 iar la una a picat(Co2). RAR a spus asa ii schimbi catalizatorul si vii inapoi pt retestare (care mai costa inca 200eur+catalizatorul) l-am schimbat dar ce sa vezi a iesit mai prost decat prima data, Asa ca sunt f dezamagit si nu stiu ce sa fac, am inteles de la cunostinte cu ,care am vorbit ca ar fii mecanici profesionisti care stiu despre ce este vorba si ce trebuie facut ca sa treaca testul hemodinamic cu brio, acum trebuie sa merg pana la capat pana cand masina iese E3 sau E4 dar nu am nici o pista, daca cunoasteti pe cineva priceput in domeniul asta va rog astept raspunsurile voastre