Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 06-08-07, 04:11   #1
waterford

Stock

Default Probleme cu Testul Hemodinamic

Fratilor am si eu o problema , si va cer ajutorul am sa incerc sa fiu cat mai scurt si explicit. Acum 5 luni am mi-am luat un astra bertone 2000 luna VI din germania(masina e frumoasa si imi place mult) cu norma de poluare D4 echivalent Euro3, cand l-am dus la RAR mi-au spus ca e Euro2, taxa de prima inmatriculare e f mare, dar un tip a spus ca se rezolva daca il ducem la RAR Bucuresti si i facem testul hemodinamic si iese Euro 3. Zis si facut (testul costa 700 eur), l-am facut, acolo se testeaza 3 norme de poluare la doua din ele a iesit Euro4 iar la una a picat(Co2). RAR a spus asa ii schimbi catalizatorul si vii inapoi pt retestare (care mai costa inca 200eur+catalizatorul) l-am schimbat dar ce sa vezi a iesit mai prost decat prima data, Asa ca sunt f dezamagit si nu stiu ce sa fac, am inteles de la cunostinte cu ,care am vorbit ca ar fii mecanici profesionisti care stiu despre ce este vorba si ce trebuie facut ca sa treaca testul hemodinamic cu brio, acum trebuie sa merg pana la capat pana cand masina iese E3 sau E4 dar nu am nici o pista, daca cunoasteti pe cineva priceput in domeniul asta va rog astept raspunsurile voastre
waterford is offline   Reply With Quote
Old 06-08-07, 14:28   #2
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: Probleme cu Testul Hemodinamic

Intrebarea mea e urmatoarea : Nu tot acolo ajungi?(bineinteles ca ai ales calea mai grea ). 700euro + 200 euro + alt catalizator + ce vrei sa mai dai la mecanici + taxa de inmatriculare(ca iti va iesi e3 sau e4) banuiesc ca te ajunge aceeasi suma de bani, insa nu-ti bateai capul atat .

E cumva motorul de 2.2 de te ostenesti atat ?
Old 06-08-07, 17:55   #3
waterford

Stock

probabil voi ajunge tot acolo dar cand am inceput ,,procedura'' preturile trebuiau sa fie diferite pe parcurs am aflat ca sa ingrosat gluma , daca stiam de la inceput o duceam inapoi in germania si gata, dar la momentul respectiv treaba era sigura si la un pret acceptabil...nu am mai scris aceste detalii pt ca nu voiam sa plictisesc pe nimeni
waterford is offline   Reply With Quote
Old 06-08-07, 18:07   #4
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Nu stiu ce sa-ti zic decat SUCCES ! E pacat ca a trebuit sa treci prin toate rahaturile astea si nu ai reusit sa rezolvi nimic . De asta nu merita sa traiesti intr-o tara ca asta .
BC-20-LET is offline   Reply With Quote
Old 07-08-07, 18:41   #5
einstein1984

Stage 5

einstein1984's Avatar

Cred ca se face misto de noi.....:
HEMODINÁMICĂ f. 1) Circulaţie a sângelui în sistemul cardiovascular. 2) Ramură a fiziologiei care se ocupă cu studiul circulaţiei sângelui. / Ce mama naibii, masina matale are sange? Schimba si tu bujiile si fisele, verifica bobinele.... Ca C02 nu are treaba cu catalizatorul!
einstein1984 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-07, 18:47   #6
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by einstein1984 View Post
Cred ca se face misto de noi.....:
HEMODINÁMICĂ f. 1) Circulaţie a sângelui în sistemul cardiovascular. 2) Ramură a fiziologiei care se ocupă cu studiul circulaţiei sângelui. / Ce mama naibii, masina matale are sange? Schimba si tu bujiile si fisele, verifica bobinele.... Ca C02 nu are treaba cu catalizatorul!
ca mare dreptate ai ! .. cred k el a vrut sa zic HERMO su a mai mancat pe drum .. in fine cam ciudata treaba cu euro 2/3/4 nu inteleg..ba iti da e4 ba iti da e2!?!?... e benzina an 2000 ar trebui sa fie MINIM e3 !!!! astia fac misto de tine

dolb is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -