Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 23-05-08, 20:56   #1
Warrior2008

Stage 1

Warrior2008's Avatar

Default De unde se poate cumpara fibra de sticla??

Sal all as vrea si eu sami ziceti cei care stiu deunde as putea cumpara FIBRA DE STICLA...vreau sa-mi fac aripile din fibra de sticla.Mc mult all!!!
Warrior2008 is offline   Reply With Quote
Old 27-05-08, 02:36   #2
BV 19 KMP

Stock

BV 19 KMP's Avatar

Default Re: De unde se poate cumpara fibra de sticla??

sall all si din partea mea... sunt nou pe forum si in bransa asa ca un va rog sa aveti pic de rabdare cu mine... sa nu va mire faptul ca ink nu stiu toate amanuntele despre masini dar citesc zilnic forumu 4tuning si sper sa ne intelegem bine

revenind la topic .. in brasov stie cineva ceva locuri in care as putea sa gasesc fibra de sticla si materialul textil pt ca vreau sa ma joc un pic pe spoilere.... ms mult
BV 19 KMP is offline   Reply With Quote
Old 31-05-08, 20:05   #3
~Ada~
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

~Ada~'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by BV 19 KMP View Post
sall all si din partea mea... sunt nou pe forum si in bransa asa ca un va rog sa aveti pic de rabdare cu mine... sa nu va mire faptul ca ink nu stiu toate amanuntele despre masini dar citesc zilnic forumu 4tuning si sper sa ne intelegem bine

revenind la topic .. in brasov stie cineva ceva locuri in care as putea sa gasesc fibra de sticla si materialul textil pt ca vreau sa ma joc un pic pe spoilere.... ms mult
Gasesti la Onofrei(onoserv&Tuning)i cel mai sigur,el se ocupa cu asa ceva.Daca ai nevoie de informatii iti pot da o adresa sau un numar de telefon pe pm

Vand KITURI XENON la preturi avantajoase
~Ada~ is offline   Reply With Quote
Old 01-06-08, 16:18   #4
BV 19 KMP

Stock

BV 19 KMP's Avatar

ms mult ada... momentan am ceva probleme cu motoru ...nu imi place cum suna , vreau sa pun un pic la punct partea asta si dupa aia o sa iti dau eu un pm sa te intreb ce si cum....ms ink o data
Old 15-06-08, 18:46   #5
ionut_birovescu

Stage 5

ionut_birovescu's Avatar

oameni buni .. toata lumea vorbeste de onofrei .. sincer pe mine ma lasa rece cind aud de el .. sincer m-am rugat de el cam 1 luna de zile .. sa imi aduca bara fata + spate pt un seat ibiza .. si nu a fost in stare sa mi le gaseasca am fost dispus sa platesc cit dorea el dar degeaba . si + ca te duce cu vorba ..asa ca BV 19 KMP incearca sa iei legatura cu un baiat pe nume bogdan daca esti interesat de nr lui de tel imi lasi un e-mail la [email protected] .. si el iti va face absolut tot ce doresti din fibra de sticla si sincer are preturi pt orice om de rand .. nu ca ono .. Si sa sti ca spoilarele mele tot el le va face absolut de la A la Z si fara sa imi inlocuiasca spoilarele .
ionut_birovescu is offline   Reply With Quote
Old 15-06-08, 18:48   #6
BV 19 KMP

Stock

BV 19 KMP's Avatar

ok man
tinem leg
- Copyright 2026 4Tuning -