Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 05-07-13, 17:32   #1
razvan1974

Stock

Default MBM TUNING

Salut,
Am luat o mare teapa de la mbm tuning respectiv de la unul bobi si sotia lui.Oamenii sunt excroci de meserie.Mai este cineva care a fost inselat de ei???
razvan1974 is offline   Reply With Quote
Old 10-08-13, 20:28   #2
bimmer4life

Stage 5

bimmer4life's Avatar

Default Re: MBM TUNING

Quote:
Originally Posted by razvan1974 View Post
Salut,
Am luat o mare teapa de la mbm tuning respectiv de la unul bobi si sotia lui.Oamenii sunt excroci de meserie.Mai este cineva care a fost inselat de ei???
Salut! Poti detalia cat de cat despre ce e vorba? Il cunosc pe Bobi. mi-a facut candva lucrari de tinichigerie si maruntisuri/intretinere timp de vre-o 2 ani. Cat despre caraterul lui, pot spune numai de bine.. cu ani in urma, prin 2010, aveam la el masina in lucri si mi-a imprumutat pt week-end, pt a pleca la o nunta la Pitesti, masina lui personala, ceea ce nu au facut prieteni, desi nu ma cunostea decat de cateva zile...
Mai exista MBM? Stiu ca atelierul de tuning era de fapt in Otopeni, al unui baiat pe nume Razvan si pana in 2011 Bobi si fratele lui lucrau in aceeasi curte dar in spatele MBM T.
bimmer4life is offline   Reply With Quote
Old 12-08-13, 13:22   #3
razvan1974

Stock

Default Re: MBM TUNING

Quote:
Originally Posted by bimmer4life View Post
Salut! Poti detalia cat de cat despre ce e vorba? Il cunosc pe Bobi. mi-a facut candva lucrari de tinichigerie si maruntisuri/intretinere timp de vre-o 2 ani. Cat despre caraterul lui, pot spune numai de bine.. cu ani in urma, prin 2010, aveam la el masina in lucri si mi-a imprumutat pt week-end, pt a pleca la o nunta la Pitesti, masina lui personala, ceea ce nu au facut prieteni, desi nu ma cunostea decat de cateva zile...
Mai exista MBM? Stiu ca atelierul de tuning era de fapt in Otopeni, al unui baiat pe nume Razvan si pana in 2011 Bobi si fratele lui lucrau in aceeasi curte dar in spatele MBM T.

Asa se purta cu toata lumea ca sa ii atraga in cursa!Bobi cu nevasta sa au luat cateva sute de mii de euro de la oameni si au disparut!Li se propunea o afacere, afacere care nu exista, le spunea ca are o comanda de masini din strainatate (germania sau portugalia) si ca ii trebuie niste bani ca ai lui nu ii ajung(le arata si o suma de bani in euro) si ii trebuie doar pt cateva zile!Excrocheria se numeste "piramida"!Tot orasul a auzit de bobi tunning si ii stie tepari!Ii cauta zeci de oameni la poarta, inclusiv cei de la paza stiu ca sunt excroci!
razvan1974 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -