Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 29-05-13, 11:56   #1
SplitSecond

Stock

Default Piese after-market

Salutare tuturor.Fiind pasionat de drifting dar nestiind nimic despre acest sport m-am documentat pe gogu' cu ce se mananca driftul.Am gasit multe chestii interesante DAR la mine in oras nu este nimeni in stare sa imi raspunda la intrebarile mele.In primul rand pentru Drift este necesar sa ai o frana hidraulica.Masinile vin stock cu frana de mana.Aseara am discutat cu fratele meu mai mare care m-a cotrazis no.El a zis ca frana hidraulica NU se poate pune pe o masina stock care vine din fabrica cu frana de mana normala.DAR drifterii si-au pus o frana hidraulica deci.... se poate.Asa sau nu?!Si ce rol are o frana hidraulica?Urmatoarea piesa care NU trebuie sa lipseasca este Rollcage-ul.Ce este recomandat sa folosesc pentru a face un Rollcage bun?Si din ce am inteles nu este recomandat sa sudezi Rollcage-ul pentru ca nu o sa ajute la sustinere.Altii mi-au spus ca, Rollcage-ul se sudeaza in masina cu alimentarea oprita deci chiar nu mai stiu ce sa cred.Vopseaua e si ea un element cheie...eu nu ma pricep la vopsele si la toate briz briz-urile asa ca va intreb...Doresc o vopsea cromata culoare verzuie (gen poza de mai jos) (https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1369821075) si evident tot cromata la roti (tot masina de mai jos).De unde iau vopseaua cromata si care este pretul ei?Si vopseaua unde o aplic deoarece nu cred ca am indemanarea necesara si imi e sa nu imi bat joc de banuti si cam la ce pret daca merg la un service.Siiii.... neoanele .Stiu ca nu prea e legal sa ai asa ceva dar ma pasioneaza.Unde alimentez neoanele?Si as putea sa pun un butonel in bord care sa aprinda respectiv sa le stinga?.Si ultimul lucru...Am vazut la un Dodge Caliber 2007 faza cu luminile.Cand inchizi masina becurile raman aprinse pentru 30 sec.As putea sa fac si eu asa la un Nissan 200SX?Si daca da cum? Astept raspunsuri la intrebari.Multumesc baieti !.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Drifter.png
Views:	61
Size:	568.9 KB
ID:	2786245  
SplitSecond is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -