07-07-10, 18:32
|
|
Stage 1
|
FERRARI Day , 550Maranello , F430 , California
Ferrari F430 Spider , red ,spalat cu onr si 2 galeti , air dry, wax cu optimum and car wax. geamul din spate e din plastic si de obicei se oxideaza foarte urat a trebuit sa il polish de cateva ori cu mana si plexus (un spray care curata plasticul, e folosit la vizorul de la casca de motor) .
scaunele au fost curatate si protectie meguiar`s d180 ,leather cleaner conditioner.
pe jenti am dat cu optimum car wax , top was clean and protected with 303 fabric guard.
Ferrari 550 Maranello , in stare buna dar cu wax arata si mai bine . exteriorul spalat cu onr si 2galeti , air dry , wax cu opti-seal and optimum car wax, in interior am folosit 303 protectant.
2010 Ferrari California , un albastru inchis nu e chear culoarea mea favorita , dar a iesit bine pana la urma.
interior cu 303 protectant , exterior spalat cu onr si 2 galeti , ca si wax am folosit optimum car wax. pe jenti aceasi wax, pe cauciucuri meguiar`s m40 (vinyl cleaner and conditioner)
2010 ferrari California , rosu. doar intretinere , spalat cu 2 galeti onr si dat cu ceara optimum car wax. in interior doar sters de praf.
Ferrari F430 galben , in stare buna , l-a cam prins ploaia si au ramas niste urme de mizerie pe el. interiorul a fost prioritar. nu cred ca s-a aplicat ceva pe piele de multa vreme.
proces:
interior :
- 303 protectant pe piele ( consola dintre scaune , scaunele , usi , peretele din spatele scaunelor, tavanul , bordul)
- aspirat
- plexus pe un foam pad pe plasticul de la kilometraj
exterior:
- spalat cu onr (optimum no rinse)
- optimum car wax spray
- jentile spalate cu onr si date cu optimum car wax
- meguiar`s m40 pe cauciucuri
geamurile curatate inauntru si afara.dupa ce am terminat am tras masina in soare sa verific geamurile.
poze dupa:
Ca sa spal exteriorul sa dau cu ceara, sa curat rotile sa dau cu ceara si sa dau pe cauciucuri , sa curat si sa pun protectant in interior , plus geamurile ,imi ia cam 2 ore , 2 ore jumate.
Cosmin
|
|
|