Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 21-06-10, 20:52   #1
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]
Default Galerie evacuare inox bmw 530d e60 !

Poate m-am exprimat gresit dar exista cumva posibilitatea sa se confectioneaze o galerie de evacuare de inox pentru 530d? Am achizitionat recent un 530d e60 din 2005 , iar proprietarul mi a specificat ca motorul are galeria schimbata cu una de fonta de pe e39 din cauza ca a crapat cea originala ! Acum sunt 2 variante , ori galeria de fonta exista pe motor , dar nu e montata corect , ori fostul proprietar a mintit!Oricum nu are importanta asta , ma asteptam la aceasta problema , de asta am hoatarat sa elimin aceasta problema generala a motorului 3.0 diesel si sa inlocuiesc toata evacuarea originala , cu una de inox ! Orice sfat e binevenit !

Daca tot sunt la capitolul tehnic , o sa va rog sa mi recomandati niste discuri de frana eficiente si fiabile , deoarece masina are discuri noi , dar sunt ovalizate si nu numai ca tremura masina intre 120 si 60 , dar da peste cap si senzorii de la dynamic drive si active steering la o franare mai puternica !
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
Old 21-06-10, 21:52   #2
Balaurr

Stage 5

Balaurr's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Galerie evacuare inox bmw 530d e60 !

vad ca esti si prin italia,iti recomand discuri tar-ox care din cate stiu este made in italy,poti opta pt ceva echivalent la stok dar mai bune,ori ceva mai sport si mai performante,placute poti pune ebc,daca esti in tara te pot ajuta destule persoane cu acest gen de frane,daca nu ai la cine apela te pot indruma de unde am luat eu,in legatura cu evacuarea,galeriile de fonta mi se par cele mai ok,sunt mult mai rezistente.
Balaurr is offline   Reply With Quote
Old 21-06-10, 22:18   #3
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Da , frecventez si italia ! la tarox ma gandeam si eu, totusi mi se pare stupid ,discuri noi de bmw ovalizate asa de repede ! nu as vrea fonta ! daca stiu ca exista posibilitatea sa pun galerie de inox , asa voi face ! ebc brakes am avut pe e39 , dar combinatia cu discuri standard de la ebc si placute black stuff nu e reusita deloc si nu recomand la nimeni variantele de baza ebc , poate or fi ele eficiente , dar nu in cazul masinilor grele !
Old 22-06-10, 22:56   #4
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Rog un moderator sa mi mute topicul in aceasta sectiune , pentru a nu fi nevoie sa deschid altul : https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html

Multumesc anticipat si rog sa mi stearga si acest post dupa !
- Copyright 2026 4Tuning -