| Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati |
12-11-06, 22:04
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Sfaturi de la utilizatorii de Lambo Style Doors
Salut!
Ma adresez celor care si-au montat balamale de portiera stil Lamborghini, cunoscute sub numele LSD (Lambo Style Doors) abreviere utilizata si pentru numele firmei LSD din Germania care fabrica cel mai cunoscut (si mai scump) sistem si folosita (abrevierea) pentru a denumi in mod generalist toate sistemele de deschidere verticala a portierei (mai putin cele Gull Wing).
Intrucit, ca celor mai multi, imi place aceasta modalitate de deschidere a portierei, mi-am comandat si eu un astfel de sistem pentru Corrado-ul meu.
Intre timp, am auzit zvonuri despre lipsa de fiabilitate a acestor sisteme, zvonuri care m-a cam pus pe ginduri.
Intre timp am fost anuntat ca mi-a venit coletul in Bucuresti si saptamina asta ma duc sa-l ridic.
De aceea rog pe posesorii si utilizatorii de LSD, indiferent de producator, sa-mi descrie experienta lor si sa-mi de-a un sfat: le mai montez sau nu?
Va multumesc!
|
|
|
12-11-06, 23:59
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [PEUGEOT]
|
Re: Sfaturi de la utilizatorii de Lambo Style Doors
Quote:
Originally Posted by corraptor_evo
... mi-am comandat si eu un astfel de sistem pentru Corrado-ul meu...
!
|
Anul trecut am montat un sistem pe un Corrado,nu insa de la LSD, ci de la o firma italiana.
Le-am montat in iunie si la 2 luni maxim ,venea inapoi sa-i reglez usile pe inaltime.In octombrie cu venirea frigului mi-a venit din nou ,deoarece pistonul unic nu mai ridica prima treime de jos in sus ,decit cu un mare ajutor al miinii.Am schimbat pistonul cu unul mai puternic,insa efectul nu a fost cel scontat deoarece afara erau deja sub zero grade si pistonul fiind pe gaz...
Usa de Corrado este destul de grea (comparativ cu alte coupeuri).
Balamalele de la LSD sint de calitate ,au in marea majoritate doua pistoane deci sint in mod cert mai fiabile,insa nu te astepta la minuni.Pretul de catalog este 1500-1600e,sint de efect si cam atit.Un avantaj il ai la parcarile "strinse" ,intre masini.
13-11-06, 01:19
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat] [MERCEDES]
|
si eu is interesat de aceste LSD .. intrebare mea ii daca pt. tine a meritat sau nu ..
|
|
|
13-11-06, 10:14
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
AU!!!
Asta inseamna ca mai bine renunt!
Oricum, e o chestie stupida ca nu m-am gindit sa intreb pe cineva pina acum, cind tocmai mi-au venit, dupa ce le-am asteptat citeva luni. Ssssstupppiddddd....
TurboJack, multumesc mult pentru lamuriri.
|
|
|
14-11-06, 18:02
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
evo, acuma nu te gandi neaparat ca o sa patesti si tu asa , poate alea de care zicea turbojack erau mai slabe ca a tale, oricum pune-le sus si vezi tu
noroc
16-11-06, 16:16
|
|
 Stage 5
|
Am toata convingerea ca LSD sunt cele mai de sus.Acum daca tot ai "transpirat" dupa ele pune-le omule si spune-ne primele pareri si ale tale si ale gagicilor.
|
|
|
16-11-06, 21:58
|
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Echipa de sprijin]
|
salut am si eu o intrebare unde pot gasi LSD-uri pt renault clio symbol?  (doar pt fatzta)  . am fost la ce de la c&c si mi-au zis sa imi iau gandul de la LSD-uri pt o masina in 4 usi  .
|
|
|
17-11-06, 00:07
|
|
 Stage 5
|
Pai ia-ti gandul ca stiu baietii aia ceva
|
|
|
18-11-06, 20:53
|
|
Stock
|
cat costa un astfel de sistem?tare sunt interesat...
|
|
|
19-11-06, 13:28
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by nazzyan
cat costa un astfel de sistem?tare sunt interesat...
|
1000-1500 euro + montaj minim 500 e
|
|
|
22-11-06, 23:00
|
|
Stage 3
|
un sfat de la un posesor... de fapt fost posesor..
Daca tot aveti bani de investit, bagatii in altceva NU in LSDuri.. O sa va para rau, nu neaparat imediat, dar in cazul in care nu aveti masini de show pe care le scoateti din casa doar la un astfel de eveniment, mai bine lasati=le asa cum lea facut fabricantu masinii pt ca e o investitie proasta.
Mai bine puneti o vopsea tare rau ca e tot pe la 1500=2000 de euro si e de mai mare efect pt ca o vede toata lumea
|
|
|
28-02-10, 14:06
|
|
Stage 2
|
asadar...si alte pareri ????
ma tenteaza sa-mi pun pe un bmw z4 ...
masina o folosesc rar, doar vara si in general in weekend...
ma intereseaza modelul care se poate deschide si vertrical si orizontal...
|
|
|
01-03-10, 02:04
|
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by kye04
asadar...si alte pareri ????
ma tenteaza sa-mi pun pe un bmw z4 ...
masina o folosesc rar, doar vara si in general in weekend...
ma intereseaza modelul care se poate deschide si vertrical si orizontal...
|
Recomand cele de la LSD Doors Germania si nu altceva no name...alea ieftinutze n-o sa tina!
|
|
|
26-03-10, 12:20
|
|
Stock
|
salut!
vreau sa cumpar un kit de xenon... si nu am idee la ce service il pot instala.
aveti vre-o sugestie?(un service mai bun, o firma de tuning, ceva din bucuresti)
|
|
|
26-03-10, 12:38
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
@corraptor_evo: Eu cred ca te descurajezi aiurea si inutil. LSD totusi sunt best in branch si nu sunt praf. Acum depinde si de cine ti le monteaza si ajusteaza...totusi nu sunt recomandate pentru o masina cu care mergi 24/24h dar corrado tau nu e cazu. Eu zic sa le montezi linistit acolo (ca tot ai dat banii pe ele, ca tot leai asteptat, ca tot au venit) sa vezi cat de bine da masina cu ele si dupa daca nu'ti plac mai vezi tu ce faci...dar eu zic sa le lasi acolo ca dau bine  mai ales pe masina ta ( si nu te mai descuraja asa cu 1/2 ca dezamagesti pe unii care au asteptarii mai mari)
Team salutat si astept poze cu ele montate  Succes!
|
|
|
|
|