exista toba sport care sa se auda si pe diesel? am fost la un magazin de tobe sport si mi-au spus k nu exista! eu stiam k sunt, parca citisem aici undeva.
Din cate stiu eu , exista .... dar acum depinde si de felul cum iti place sa se auda ..in cautarile mele eu am gasit ceva de la magnaflow ..in schimb nu ii stiu part numberul Se aude chiar bine pentru un diesel si o prefer in schimbul celei de la eisenmann care scoate un suierat stupid !!!
Din cate stiu eu , exista .... dar acum depinde si de felul cum iti place sa se auda ..in cautarile mele eu am gasit ceva de la magnaflow ..in schimb nu ii stiu part numberul Se aude chiar bine pentru un diesel si o prefer in schimbul celei de la eisenmann care scoate un suierat stupid !!!
Cauta un distrubuitor magnaflow de la noi ...sunt destule firme ...problema e ca nu ii stiu part numberul acestei tobe sport din pacate [ asta incerc si eu sa aflu ] ...modificarile masinii mele au fost facute in italia .... acolo m am interesat si de evacuare .... oricum mai mult de 125 - 150 de euro nu sare !!!