| Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati |
25-11-09, 07:19
|
|
Stage 3
|
Rar + "tuning"
Intrebarea mea e simpla : te respinge la RAR daca ai schimbat blocurile optice ?
far stock => angel + xenon
stopuri stock => stopuri led
|
|
|
25-11-09, 08:02
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Re: Rar + "tuning"
daca au omologare de orice fel (TUV, E,RAR) nu te respinge...daca vor sa te respinga te resping si cu ele de la mama lor.
|
|
|
25-11-09, 09:48
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Pe mine m`au respins acuma 4 luni cand aveam un Opel Astra pentru:
- Masca din fata ca nu avea stema si era si de GSi
- Triple ( erau de GSi ) iar cele de GSi sunt negre in partea de sus, la semnalizari si lumina de R
- Nu aveam numarul luminat ( il aveam pus pe bara , nu pe haion unde era prevazut )
- Bara fata ( era de GSi )
Am incercat sa le explic ca GSi e modelul sport de la Opel Astra dar nu au inteles si mi`au aratat o poza la ei pe calculator cum ar trebui sa arate masina mea ( adica o Astra ca amea numai ca era stock )....Depinde acuma si unde faci ITP`ul. Eu am fost la RAR dar mai sunt service`uri dastea de colt de strada unde treci si nu bagi masina in hala...
|
|
|
25-11-09, 10:16
|
|
Stage 3
|
pai trebuie sa fac rar pt autencititate , am fost si am intrebat pe grivita daca sunt respins cu blocuri optice aftermarket si raspunsul a fost clar DA ... le am si pe cele vechi , trebuie sa le montez. In schimb am si toba cu 2 iesiri, bara fata fara semn. sper sa trec fara sa le mai las cate ceva.
|
|
|
25-11-09, 10:38
|
|
 Stage 5
|
de toba nu mi`au zis nimic...daca e..cumpara un sticker cu sigla masini tale si in caz de ceva pune`l atunci cateva minute....e o prostie sa te ia pentru triple sau faruri...
|
|
|
25-11-09, 12:05
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Din cate stiu eu, pt autentificare verifica doar seriile... si doar atat, fara sa-i intereseze modificarile. Bine... asta in cazul in care nu sunt modificari drastice, care sa sara in ochi.
La ITP e problematic cu modificarile, dar, cum s-a mai spus, faci la un service mai mic, dai o "maslina" si treci...
|
26-11-09, 11:19
|
|
Stage 3
|
luni ma duc pentru autentificare , nici nu stiu daca sa ma apuc sa demontez farurile si triplele sau sa ma duc asa...
|
|
|
26-11-09, 17:17
|
|
 Stage 5
|
Deci sa inteleg ca masina nu e inscrisa ? asa ai adus`o ? stima
|
|
|
26-11-09, 23:34
|
|
Stage 3
|
e inscrisa , se schimba doar proprietarul.
|
|
|
28-11-09, 02:16
|
|
|
VW Driver
 Stage 4
Member of: [VW] [MERCEDES]
|
Nu ai ce sa le faci , daca le dai 50-100 lei te lasa si cu anvelope de formula 1 . asa aveam eu pe golf , si nici nu s-a uitat la ele  )
|
|
|
14-12-09, 21:39
|
|
Stage 3
Member of: [SEAT]
|
mi se pare ciudat sa se lege de niste repere ale unei versiuni sport.
mie la rar nu mi-au zis nimic,iar leonul meu nu mai e cum a iesit din fabrica,in sensul ca i-am pus kitul FR .am avut emotii pt faruri(are modelul cu drl-uri)
|
|
|
18-12-09, 00:58
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by celino
Nu ai ce sa le faci , daca le dai 50-100 lei te lasa si cu anvelope de formula 1 . asa aveam eu pe golf , si nici nu s-a uitat la ele  )
|
las ca am fost eu in octombrie la rar tot asa ca imi luam masina si se schimba propietaru si era sa nu ma treaca de roti nici cu "maslina" cum am mai spus cineva pe aici... oricat i-as fi dat... sunt jigodii rau aia pe la rar si + traim in romania .......
P.S. m-ar interesa si pe mine cum ai rez cu farurile si stopurile ca si eu am de gand sa le schmb...
18-12-09, 11:17
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Vad ca e o mica problema: nu se face diferenta intre RAR si ITP. RAR = Registrul Auto Roman; ITP = Inspectia Tehnica Periodica si se face la orice service autorizat. La cei de la RAR normal ca apar probleme, fiind autoritatea in materie... La ITP merge cu "masline", fiind vorba de serviceuri oarecare...
|
|
|
18-12-09, 15:48
|
|
Stage 3
|
intr-un timp geo mergea si la RAR cu maslina.... da am inteles ca de anu asta ni sa cam taiat "craca" ca cik au mereu spracontroale...
|
|
|
18-12-09, 18:28
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
am fost la RAR pt autentificare deoarece mi-am facut aerograf pe masina si au aparut 2 culori,au disparut toate scrisurile si siglele si nu am avut nici cea mai mica problema si in plus aveam si jante mai mari decat cele trecute in carte,domnul de acolo a cautat in baza de date a vazut ca sunt modele de calibra si cu dimensiunea aceasta de jante si a trecut si noile dimensiuni in cartea de identitate a masini,au verificat seriile si atat,scurt si la obiect.
|
|
|
|
|