| Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati |
17-11-07, 10:40
|
|
 Stage 5
|
Masina ta s-a nascut o copie... fa-o sa moara originala !
Am decis sa des chid acest thread din mai multe considerente.
Sunt satul pana peste cap de masinile "normale" cele iesite din fabrica direct... nu ca as avea ceva cu masinile noi, dar incep sa simt o lipsa de originalitate, mai ales in bucuresti.Nu cred ca sunt singurul care am observat ca strazile capitalei patriei sunt PLINE...PLINE si.. iar PLINEE  de masini de tot felul care.. SEAMANA normal intre ele.. sunt identice... singurul lucru care le face diferite este... numarul de inmatriculare  ... oameni buni faceti ceva pt masinile voastre...scoteti-le din monotonia asta !! FITI ORIGINALI !!
Pentru a imi intari punctul de vedere postez 2 exemple reale pt care sustin aceasta cauza de "originalitate":
1. un prieten bun cu o masina noua... un opel,a parcat masina in parcarea din fata blocului... a doua zi coboara la masina(precizez ca masina avea nr de leasing)... si se duce la "masina sa"... a stat jumatate de ora incercand cheia si alarma.. dar nu se potriveau... d e c e?? Pentru ca NU ERA MASINA LUI !! era alta tot cu nr de leasing ... penibil nu? (probabil ca va intrebati dupa ce si -a dat seama?.... dupa o mirositoare din masina)
2. alta persoana a lasat masina(un renault 2) intr-o parcare dintr-un mare centru comercial si a "gresit" vreo 2-3 masini pt ca aveau aceeasi culoare pana a dat de cea personala...
deci oameni buni...face-ti ceva..... voi v-ati nascut originali asa ca nu muriti niste copii... masinile noastre s-au "nascut" niste copii asa ca.. sa le facem sa "moara" originale
Last edited by aleks; 06-02-08 at 09:04.
|
|
|
17-11-07, 10:55
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Re: Masina ta s-a nascut o copie... fa-o sa moara originala !
Quote:
Originally Posted by Maskatu
Am decis sa deskid acest thread din mai multe considerente.
Sunt satul pana peste cap de masinile "normale" cele iesite din fabrica direct... nu ca as avea ceva cu masinile noi, dar incep sa simt o lipsa de originalitate, mai ales in bucuresti.Nu cred ca sunt singurul care am observat ca strazile capitalei patriei sunt PLINE...PLINE si.. iar PLINEE  de masini de tot felul care.. SEAMANA normal intre ele.. sunt identice... singurul lucru care le face diferite este... numarul de inmatriculare  ... oameni buni faceti ceva pt masinile voastre...scoteti-le din monotonia asta !! FITI ORIGINALI !!
Pentru a imi intari punctul de vedere postez 2 exemple reale pt care sustin aceasta cauza de "originalitate":
1. un prieten bun cu o masina noua... un opel,a parcat masina in parcarea din fata blocului... a doua zi coboara la masina(precizez ca masina avea nr de leasing)... si se duce la "masina sa"... a stat jumatate de ora incercand keia si alarma.. dar nu se potriveau... dc?? Pentru ca NU ERA MASINA LUI !! era alta tot cu nr de leasing ... penibil nu? (probabil ca va intrebati dupa ce sia dat seama?.... dupa o mirositoare din masina)
2. alta persoana a lasat masina(un renault 2) intr-o parcare dintr-un mare centru comercial si a "gresit" vreo 2-3 masini pt ca aveau aceeasi culoare pana a dat de cea personala...
deci oameni buni...face-ti ceva..... voi v-ati nascut originali asa ca nu muriti niste copii... masinile noastre s-au "nascut" niste copii asa ca.. sa le facem sa "moara" originale
|
Intamplari de genul se intampla oriunde in lume , gandeste-te ca in alte capitale chiar orase din europa sunt de 2 ,3 ori atatea masini cat sunt in Bucuresti..
Intaleg , ca si multi alti de aici impartasesti idea de a personaliza o masina , de a o face originala , dar raportand comunitatea asta la p-o-p-u-l-a-t-i-a romaniei o sa vezi ca sunt un numar foarte mic, pentru majoritatea oamenilor o masina reprezinta inca, doar un mijloc de transport in care nu merita investit aditional in imagine, mai ales ca nu avem o tara bogata..
C-am greu sa schimbi asa mentalitate
17-11-07, 11:07
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by wtcvictim
Intamplari de genul se intampla oriunde in lume , gandeste-te ca in alte capitale chiar orase din europa sunt de 2 ,3 ori atatea masini cat sunt in Bucuresti..
Intaleg , ca si multi alti de aici impartasesti idea de a personaliza o masina , de a o face originala , dar raportand comunitatea asta la p-o-p-u-l-a-t-i-a romaniei o sa vezi ca sunt un numar foarte mic, pentru majoritatea oamenilor o masina reprezinta inca, doar un mijloc de transport in care nu merita investit aditional in imagine, mai ales ca nu avem o tara bogata..
C-am greu sa schimbi asa mentalitate 
|
da intr-adevar asa este... sunt multe capitale cu mult mai multe masini,iar mentalitatea ca "masina este un mijloc de transport si ATAT" este foarte generalizata... dar am vb cu multi prieteni care au masini "stock" si nu vor nici macar sa lipeasca un abtipild nush.. sau sa skimbe farurile stopurile.. o folie ceva... pe considerentul ca "stric masina" / "ar arata urat" / "ii stric aspectu"... nici decum de bani  ((((
|
|
|
17-11-07, 14:31
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Street Gambler] [Fiat] [VW]
|
in alta ordine de idei ... nu va mai cumparati masini noi.... luat-ti-va dacii tunate la gigel s.r.l. ca "e" mult mai bune ca alea stock.
chiar nu inteleg de ce ai deschis acest topic.... e efectiv inutil. pentru 80% din po****tia globului posesoare de autoturisme, ele sunt efectiv un mod de a ajunge de la A la B..
este imposibil sa nu vezi doua masini la fel cand dealerul are o gama de culori de multe ori limitata. ia exemplele date de tine mai sus si analizeaza-le in adancime si o sa vezi ca diferentele se vad nu doar la culoare, ci si la motor, dotari interioare, etc etc.. cel putin asa e pt un om normal, nu stiu cum gandesti tu.
chiar nu vad rostul acestui thread. sau esti cumva gelos pe aia de isi iau masini noi ?
|
|
|
17-11-07, 17:10
|
|
 Stage 5
|
Nu cred că e gelos pe cei care işi iau maşini noi  .. eu din mesajul lui am inţeles că fiecare dintre cei care au maşini noi/stock ar trebui să şi le personalizeze cât de cât pentru a da o notă de originalitate maşinii... adică să nu mai fie nicio maşină la fel ca a lui.. de acord cu tine dar subscriu la ceea ce a spus monk .. pentru multi maşina este un mod de deplasare de la a la b .. şi nu cred că o să schimbi ceva prin acest topic ..
|
|
|
17-11-07, 20:11
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by monk
in alta ordine de idei ... nu va mai cumparati masini noi.... luat-ti-va dacii tunate la gigel s.r.l. ca "e" mult mai bune ca alea stock.
chiar nu inteleg de ce ai deschis acest topic.... e efectiv inutil. pentru 80% din po****tia globului posesoare de autoturisme, ele sunt efectiv un mod de a ajunge de la A la B..
este imposibil sa nu vezi doua masini la fel cand dealerul are o gama de culori de multe ori limitata. ia exemplele date de tine mai sus si analizeaza-le in adancime si o sa vezi ca diferentele se vad nu doar la culoare, ci si la motor, dotari interioare, etc etc.. cel putin asa e pt un om normal, nu stiu cum gandesti tu.
chiar nu vad rostul acestui thread. sau esti cumva gelos pe aia de isi iau masini noi ?
|
draga monk…sa o luam pe rand
1.detest daciile tunate in spatele blocului
3.stiu ca este imposibil sa nu vezi 2 masini la fel dar dupa cum spune TITLUL acestui topic… TOATE masinile arata la inceput la fel… si daca ai f i citit cu atentie ai fi observat ca ma refeream la exterior ! cand te duci cu un logan na.. intr -o parcare si nu mai stii care -i al tau ca sunt 5 cu aceeasi culoare ca a ta si e intuneric afara.. nu te uiti prin capota cu raze x sa vezi daca e motoru tau….
4. nu sunt gelos pe nimeni..iubesc masinile noi pentru ca sunt noi ,pentru a intelege mai bine ce « simt » eu asculta Bug Mafia-40 km la ora
5.ms ca ma faci « anormal »
IDEM si pt « street »
Quote:
Originally Posted by Brian
Nu cred că e gelos pe cei care işi iau maşini noi  .. eu din mesajul lui am inţeles că fiecare dintre cei care au maşini noi/stock ar trebui să şi le personalizeze cât de cât pentru a da o notă de originalitate maşinii... adică să nu mai fie nicio maşină la fel ca a lui.. de acord cu tine dar subscriu la ceea ce a spus monk .. pentru multi maşina este un mod de deplasare de la a la b .. şi nu cred că o să schimbi ceva prin acest topic ..
|
cineva a inteles ideea topicului…some people know how to read through the lines !!!
P.S. da este un mod de deplasare de la a la b… daca va convine asta F BINE !! eu am des chis topicul pt a discuta nu pt a ma critica voi pe mine. si nu am nimic cu voi fiecare cu parerea lui.... asta ca sa nu vad alte posturi ca am ceva cu voi sau nu s' ce... toate cele bune
Last edited by aleks; 06-02-08 at 09:09.
|
|
|
18-11-07, 02:44
|
|
 Stage 5
|
Quote:
cineva a inteles ideea topicului…some people know how to read through the lines !!!
PS da este un mod de deplasare de la a la b… daca va convine asta F BINE !! eu am deskis topicul pt a discuta nu pt a ma critica voi pe mine. si nu am nimic cu voi fiecare cu parerea luii.... asta ca sa nu vad alte posturi ca am ceva cu voi sau nush ce... toate cele bune 
|
E inutil deoarece nu stie nimeni unde vrei sa ajungi .... sau vrei sa stii daca mai vrea cineva de pe un site de tuning auto sa isi modifice/personalizeze masina ?
Avand in vedere ca tuning-ul de calitate e cunoscut foarte putin de catre romani nu stiu la ce te astepti...
|
|
|
18-11-07, 11:34
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
maskatu nu te-am facut anormal am zis ca topicul ii inutil
si merci de dedicatie stiu piesa  dar nu toti avem bani de dvd in tetiere basi in portbagaj si bla bla bla  altii folosesc masina de placere altii de nevoie de acolo vine si originalitatea masinii de care tot zici tu
|
|
|
18-11-07, 13:16
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
prefer sa ascult sunetul motorului in 7000-8000 rpm
|
|
|
18-11-07, 14:31
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by wtcvictim
prefer sa ascult sunetul motorului in 7000-8000 rpm 
|
eu la scorpie am decat 7000 maxim... bine la motor de 2400 deci probabil ekivalentu a 8-9 mii la a ta
|
|
|
18-11-07, 15:39
|
|
 Stage 5
|
Quote:
eu la scorpie am decat 7000 maxim... bine la motor de 2400 deci probabil ekivalentu a 8-9 mii la a ta 
|
nu ma refeream la masina personala ( e limitata in 5000 rpm  ) ci la ideea in sine
|
|
|
18-11-07, 17:35
|
|
 Stage 5
Member of: [Honda] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Topic fara rost. De ce? Pt ca fiecare om are o pasiune si nu toti au o pasiune pentru masini. Masina a devenit o necesitate iar pentru cei care nu au masina in sange nu ai sa ii vezi sa isi modifice masina pentru ca pe ei nu ii intereseaza. De ex tu ai in casa flori dar nu iti place sa le uzi si sa le cureti pentru ca nu ai o pasiune pentru ele. Exact asa este si masina. Asa ca cei care au masina dar nu au pasiune pentru ea nu o sa ii vezi niciodata sa isi modifice masina si nici nu o sa ii intereseze daca mai sunt 1 milion de oameni care au exact acceasi masina ca a lor. Sper ca acum te-ai lamurit.
19-11-07, 23:21
|
|
|
Observator 4tuning
  Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
maskatul chill .
threadul ramane sus.
mie m-i se pare interesant punctul tau de vedere chiar daca nu este viabil pt toti .Multi v-or sa-si tuneze masina si nu isi permit si multi isi permit si nu vor.
asta e nu ai ce-i face .
fiecare isi personalizeaza mijlocul de transport in felul lui si daca doreste .
nu poti sa-i dedici mafia unuia ce-si ia un M 63 AMG de exemplu 
sper ca ai prins ideea
|
20-11-07, 10:14
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CJ-01-WOB
maskatul chill .
threadul ramane sus.
mie m-i se pare interesant punctul tau de vedere chiar daca nu este viabil pt toti .Multi v-or sa-si tuneze masina si nu isi permit si multi isi permit si nu vor.
asta e nu ai ce-i face .
fiecare isi personalizeaza mijlocul de transport in felul lui si daca doreste .
nu poti sa-i dedici mafia unuia ce-si ia un M 63 AMG de exemplu 
sper ca ai prins ideea
|
yes of course... i am glad somebody is supporting me *******
PS asta zic si eu ca fiecare face ce vrea cu "cazanu" lui deci haideti sa vedem niste oameni dornici sa isi "aranjeze" masinile... asteptam posturi  sau dc sa ne "tunarim" masinile ... dc sa nu ne "tunarim" masinile...bafta
Last edited by aleks; 06-02-08 at 09:11.
|
|
|
20-11-07, 20:13
|
|
 Stage 5
Member of: [Nissan] [MERCEDES] [PARTICIPANT CURSE]
|
majoritatea masinilor in germania au ceva deosebit,
personal,unic,(initiale nume,denumiri fictive)
de ce???
in caz de furt ori ce "semnalment" personal
este un ajutor important pentru identificarea
bunului personal.
Este si recomandarea politiei pt ajuta la identificarea vehiculelor furate.
Cred ca avem ce invata(nu copia) de la ei.
|
|
|
|
|