Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Masina mea Skoda

Reply

Thread Tools
Old 21-01-08, 10:35   #1
AB50BNC

Stock

AB50BNC's Avatar

Cool Octavia 2 1.9 Tdi Candy White

Salut tuturor, sunt nou pe forum. Am mai citit din cand in cand ce scrieti voi pe aici , si vreau sa va cer sfaturi, pareri, opinii, informatii, etc
Am decis sa achizitionez o Skoda Octavia 2, 1.9 Tdi cutie manuala5 trepte, Candy white, varianta de echipare TREND sau ELEGANCE, cu urmatoarele optiuni:
-4 difuzoare suplimentare,
-Duze stropitoare fata incalzite,
-ESP - inclusiv ABS, ASR, EDS, EBV, HBA,DSR si Hill Hold Control
-Faruri cu descarcare in Xenon si sistem
de spalare a farurilor
-Maxi - DOT
-Pachet dinamic I :
-scaune sport;
-volan 3 spite imbracat in piele;
-pachet sumar piele (maneta frana de
mana, schimbator viteze);
-scaun pasager reglabil pe inaltime,
scaune fata cu suport lombar;
-avertizor centura de siguranta;
-pachet crom Elegance
-Pachet drumuri grele
-Proiectoare de ceata
-Scaune fata incalzite, cu reglaj termic
separat
-Scaune fata cu tetiere active mobile
-Sertar sub scaunul pasagerului
-Stergator luneta cu sistem de spalare
- Telecomanda pentru inchidere centralizata
-Tempomat
- si eventual Volan multifunctional imbracat in piele, pentru pachetul Dynamic + comenzi pentru radio

Aftermarket o sa pun folii Llumar cu tenta mai inchisa pe luneta si geamurile din spate si cu tenta mai deschisa la geamurile din fata.
Mama e innebunita dupa evacuarile din inox, asa ca, evident o sa montez una din cele 2 modele. ( ori 2 cilindrii rotunzi ori un oval care sa cuprinda ambele iesiri...cred ca stiti la ce ma refer).
Pragurile cu inscriptionare octavia, desigur nu or sa lipseasca, si poate poate... un eleron

Cam asta ar fii " investitia" ( daca poti numii banii bagati intr`o masina...investitie)
Tin sa precizez ca pana acum am condus un FORD SIERRA 2.0i n9c DOHC Efi 88KW din '93. Este sic red ca va ramane masina mea de suflet...dar acume bolnava....necesita transplant de cord, sau operatie pe suflet deschis...

Vreau sa stiu daca are cineva pachetul dinamic pe octavia 2 , NU RS, si cum sunt scaunele... pentru ca eu sunt mai voluminos si nu ma simt foarte comfortabil pe scaunele stock de pe Octavia2. In cele de pe RS, senzatia este alta
Pachetul de drumuri grele, se merita sau nu? optiunea doar cu scut plastic motor nu mi se pare cine stie ce.... eu avand amintiri neplacute, ford sierra fiind foarte joasa.. Nu vreau sa am probleme asemanatoare, mai ales cand merg undeva cu familia (masina plina+bagaje...)
Altceva nu stiu ce sa mai zic.... daca aveti ceva de completat sau obiectat , va rog frumos sa nu va abtineti

O zi buna va doresc tuturor
AB50BNC is offline   Reply With Quote
Old 21-01-08, 11:35   #2
central
Skoda Driver

Stage 5

central's Avatar

Member of:
[SKODA]
Default Re: Octavia 2 1.9 Tdi Candy White

Uite Are Un Prieten Al Meu Pachet Dinamic Si E Super Multumit Adica E La Fel De Incapatoare Ca Si Cea Normala Doar Ca Are Pachetul Optic Exterior Si Interior Mai Frumos Desenat Merita Mai Ales Alba Spor La Treaba

Skoda Octavia II, 1.9 TDi, powered by DXX
central is offline   Reply With Quote
Old 11-02-08, 22:25   #3
AB50BNC

Stock

AB50BNC's Avatar

......... nu se ofera nimeni sa doneze niste informatii????
AB50BNC is offline   Reply With Quote
Old 12-02-08, 08:49   #4
N.O.X.man

Stock

N.O.X.man's Avatar

Incearca pe www.skodatuning.ro de toate :P
N.O.X.man is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -