Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Masina mea Skoda

Reply
 
Thread Tools
Old 19-06-08, 15:44   #106
Naspersan

Stage 2
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 73
Default Re: Kriu & investitiile lui

Poate stie cineva ce inseamna COCALAR, sa-mi explice si mie.
Naspersan is offline   Reply With Quote
Old 20-06-08, 23:52   #107
Geox`
Delta Racing Crew Member

Stage 5
 
Geox`'s Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,406
Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[SKODA]
[Delta Racing Crew]
Default Re: Kriu & investitiile lui

Super tare!Ce-a mai tare skoda vazuta pana acuma Bravo succes in continoare
Geox` is offline   Reply With Quote
Old 24-09-08, 07:06   #108
herea_costin

Stage 3
 
herea_costin's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 133
Member of:
[SKODA]
Default Re: Kriu & investitiile lui

Frumoasa masina... pacat de proprietar si pacat iar de "dialogul" acela interminabil intre tuner si el cu palme pe spate si pupaturi in ureche.

Din cate am citit si stiu si eu BOV pe diesel este (bine spus) frectie.
Bani au fost bagati ceva in ea: retineti sunetul audison cu hertz, suspensiile si barile rs... care au costat ceva.
Am vazut masina ta de vanzare si m-am uitat destul de bine la ea... este frumoasa nimik de spus.... cam chioara la dotari... dar frumoasa.
In ultimul rand imi pare bine ca ai dat jos sigla vrs ... ca deh, te mai vedea cineva pe strada si iti scotea impresiile de rally sport .

PLUSURI: Look general frumos... culoare frumoasa... colantul arata bine... suspensii ok ( nu se precizeaza insa ce anume H&R s-au folosit)... sunet audison hertz (minus sony)... bandourile vopsite.

MINUSURI: Jantele nu-mi plac... lacul negru de pe triple este mat si inconsistent ( cel putin asa se vede in poze)... schimbatorul este urat... masina este slab echipata - xenon, climatronic, maxidot etc... volan urat... BOV pentru impresii.

Nu ma lua cu prostia "gusturile nu se discuta" pentru ca se discuta... daia ai pus masina aici. Asa cum cei ce apreciaza "discuta", asa si cei ce nu apreciaza au tot dreptul sa o faca.

PS> stau si ma intreb insa daca masina asta a avut airbagurile plesnite... nu integ altfel de ce sa schimbi volanul ( cu atatea complicatii ) cand puteai sa pui unul de rs sau skoda sport (fara sigla rs) cu aprox 300 euro...
herea_costin is offline   Reply With Quote
Old 24-09-08, 07:10   #109
herea_costin

Stage 3
 
herea_costin's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 133
Member of:
[SKODA]
Default Re: Kriu & investitiile lui

Quote:
Originally Posted by Naspersan View Post
Poate stie cineva ce inseamna COCALAR, sa-mi explice si mie.
"OK, asta nu e tocmai o definitie, e mai degraba o explicatie relativ etimologica legata de numeroasele definitii ale cuvantului care par ca se cam bat cap in cap.

Etimologic-cocalar= tigan care scotoceste in gunoaie. In limba rromani, "cokalos" inseamna os. Tiganii cocalari erau aceia care nu aveau niciun fel de ocupatie traditionala (asa cum aveau, de exemplu, spoitorii, argintarii, lingurarii etc.) si, nestiind sa faca nicio meserie pentru a-si castiga existenta, se tineau dupa satrele celorlalti, hranindu-se cu oasele si resturile ramase de la acestia.

Cam de la asta a pornit si o a doua acceptie a termenului, cea de care zice Mononeuronicus- cocalar= om care face totul pe unde apuca si traieste pe spinarea altora; prin extensie -probabil- pornind de la stilul de viata al tiganilor cocalari.

E destul de neclar cum anume s-a ajuns de aici la folosirea cuvantului in sensul de " neam prost cu tricou cu De Puta Madre, care isi pune poze sexoase-crede el- pe haifaiv, difuzeaza manele in autobuz si se comporta ca un cimpanzeu in calduri" dar (cel puin din observatiile mele) asta a ajuns sensul cel mai intalnit al cuvantului, in cultura urbana; in fond, un termen are sensul care i se atribuie, nu?
"REBU in razboi cu cocalarii din Glina" citat din Jurnalul National
"Dacă mai bem mult o sa adormin ca cocalarii pa stradă p'aici"
Cocalarii masculi umblă în haite şi la vedera unei tipe încep să se comporte ca nişte cimpanzei în călduri, strigând: "Fataaaa, fata, vezi ca lu' ăla îi place de tine". "


Nu este a mea, este luata de pe net ... (autor Coxx)
Cea mai tare totusi ....:

"Se recunoaşte, de obicei, după freza plină de gel, lanţuri groase de tinichea la gât, tricou mulat şi bineînţeles roz inscripţionat cu „De puta madre” sau „Gigolo Italiano 800$”

Cocalarului îi place de obicei să se pozeze în oglindă şi apoi să posteze pozele pe contul lui de hi5, plin de sclipici şi steluţe.

Spre uimirea noastră ştie să folosească tehnica modernă foarte bine, reusind să prelucreze foarte artistic pozele, adăugându-le cu mare măiestrie o grămadă de steluţe, inimioare şi texte inteligente. Foloseşte Yahoo Messenger pentru a ţine contactul cu membrii haitei şi pentru a da cât mai multe massuri din ce în ce mai idioate. Deşi în aparenţă animal inteligent, cocalarul nu ştie să se exprime decât prin fapte. O caracteristică aparte a cocalarilor este folosirea cratimei când nu trebuie sau acolo unde nu ar fi trebuit să existe niciodată: î-şi, face-ţi, etc.

Poartă în permanenţă ochelari de soare, chiar şi noaptea şi bineînţeles telefonul mobil de ultimă generaţie cu care poate reda în difuzor sunete percepute ca noi oamenii ca nişte zgomote ciudate, dar care pentru cocalar reprezintă „alinarea sufleţelului”.

Cocalarul umblă în haită, manifestându-se destul de zgomotos la apariţia femelei, denumită şi piţipoancă sau prinţesă."

Last edited by herea_costin; 24-09-08 at 07:14.
herea_costin is offline   Reply With Quote
Old 25-09-08, 07:11   #110
roberto69

Stage 5
 
roberto69's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 301
Default Re: Kriu & investitiile lui

Costine, ce sa zic.......esti tare frate.
roberto69 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -