Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Masina mea Skoda

Reply

Thread Tools
Old 28-11-07, 12:04   #226
central
Skoda Driver

Stage 5

central's Avatar

Member of:
[SKODA]
Default Re: Octavia 2 tunata...

ok ne mai auzim toate cele bune
central is offline   Reply With Quote
Old 28-11-07, 14:09   #227
jasson

Stage 4

jasson's Avatar

Ai condus si tu masinuta taticului...2 metri macar, ca sa stii despre ce vorbesti?
jasson is offline   Reply With Quote
Old 28-11-07, 17:34   #228
central
Skoda Driver

Stage 5

central's Avatar

Member of:
[SKODA]

da chiar am condus mai mult de 2 metri in privinta asta ma pot lauda ma descurc bine cu masina si chiar stiu ce vb nu vreau sa para o aluzie dar chiar ma pricep la skode si sper sa nu supar pe nimeni daca port o discutie contradictorie cu cineva majoritatea baietilor de pe sectiune m-au cunoscut la meeting si nu cred ca au de spus vb urate despre mine

Skoda Octavia II, 1.9 TDi, powered by DXX

Last edited by central; 28-11-07 at 17:37.
Old 28-11-07, 19:13   #229
al3xavier
Skoda Driver

Stage 4

al3xavier's Avatar

Member of:
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by central View Post
da chiar am condus mai mult de 2 metri in privinta asta ma pot lauda ma descurc bine cu masina si chiar stiu ce vb nu vreau sa para o aluzie dar chiar ma pricep la skode si sper sa nu supar pe nimeni daca port o discutie contradictorie cu cineva majoritatea baietilor de pe sectiune m-au cunoscut la meeting si nu cred ca au de spus vb urate despre mine
nu-ti face probleme si nu mai baga toti invidiosii in seama ...oricum noi cei ce am venit la intalnire adica adevaratii fani ai skodei stim ce fel de baiat esti ...bafta in continuare

Don't smoke cigarettes! Don't take any drugs!Don't go out night!Just FUCK!
al3xavier is offline   Reply With Quote
Old 28-11-07, 19:21   #230
Stuey

Stage 5

Stuey's Avatar

Quote:
Originally Posted by al3xavier View Post
nu-ti face probleme si nu mai baga toti invidiosii in seama ...oricum noi cei ce am venit la intalnire adica adevaratii fani ai skodei stim ce fel de baiat esti ...bafta in continuare

Si daca e mic ce?e bine sa invetzi de mic...si sa vrei..si sa ai si posibilitatea (mai ales daca ai si pe ce sa pui in practica)

https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/58549-my-love-octavia-1-a.html (stare actuala : Stock)
Stuey is offline   Reply With Quote
Old 04-12-07, 11:14   #231
aaalex

Stage 3

super marpha masina...am vaz si in orash..prea marpha...am si eu o skoda ca a ta numai ca e gri antracit...tot asha vreau sa ii pun si eu diferite lucruri pe ea dar m-ar interesa de unde ti le-ai pus si u...din pakte sitte-ul skoda4tunning nu mai functioneaza...nush d csi apropo...pe u cat te-a costat ionizare la masina? la pitesti am vaz ca ti le-ai fac...m-ar interesa si pe mn sa fac dak u nu ai avut probleme...adik sa se stearga
aaalex is offline   Reply With Quote
Old 04-12-07, 23:56   #232
al3xavier
Skoda Driver

Stage 4

al3xavier's Avatar

Member of:
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by aaalex View Post
super marpha masina...am vaz si in orash..prea marpha...am si eu o skoda ca a ta numai ca e gri antracit...tot asha vreau sa ii pun si eu diferite lucruri pe ea dar m-ar interesa de unde ti le-ai pus si u...din pakte sitte-ul skoda4tunning nu mai functioneaza...nush d csi apropo...pe u cat te-a costat ionizare la masina? la pitesti am vaz ca ti le-ai fac...m-ar interesa si pe mn sa fac dak u nu ai avut probleme...adik sa se stearga
vezi ca site-ul e skodatuning.ro
al3xavier is offline   Reply With Quote
Old 05-12-07, 08:41   #233
central
Skoda Driver

Stage 5

central's Avatar

Member of:
[SKODA]

ionizarea din cate mai stiu a costat 170 de lei noi iar site-ul este www.skodatuning.ro
Old 05-12-07, 08:56   #234
aaalex

Stage 3

tot nu merge...eu intram pe 4tuning.ro si dupaia dadeam click pe reclama... 170 toate geamurile sau doar 1?
Old 05-12-07, 10:46   #235
recBeat

Stage 5

recBeat's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by central View Post
pai ce sa mai aduc nenicule am pus jante asa cum au cerut am bodykit nu stiu ce sa mai pun am cam tot pe ea si momentan nu dispun de bani pentru asa ceva
Suspensie sport, eventual doar arcuri (cel putin -30mm) si o alta grila fata ar mai fi necesare.. dar cel mai important ie sa o cobori.
Cateva ponturi necostisitoare: dai jos ornamentele cromate de pe stopuri si plasticele alea de la geamurile fata.. parerea mea

Numai bine si sa ai grija de ea
recBeat is offline   Reply With Quote
Old 05-12-07, 13:05   #236
central
Skoda Driver

Stage 5

central's Avatar

Member of:
[SKODA]

ms mult cu paravanturile stiu ca nu dau bine dar sunt utile pe timp ploios iar cu arcurile sigur or sa vina si el dar nu acum
Old 07-12-07, 01:06   #237
Bulbucan

Stage 5

Bulbucan's Avatar

cum mai merge ocravia ? toate bune? eu mi-am tras si-un DVD misto la mine in RS... citeste orice format de filme+ subtitrari si are si port USB.
Bulbucan is offline   Reply With Quote
Old 07-12-07, 16:39   #238
central
Skoda Driver

Stage 5

central's Avatar

Member of:
[SKODA]

Misto si la cat te-a dus pune si tu o poza aici cu el montat masina merge bine fara probleme a ta cum se mai comporta ?
Old 08-12-07, 10:14   #239
central
Skoda Driver

Stage 5

central's Avatar

Member of:
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by aaalex View Post
tot nu merge...eu intram pe 4tuning.ro si dupaia dadeam click pe reclama... 170 toate geamurile sau doar 1?
da atata a costat 170 ron au costat toate geamurile si asta pentru ca suntem prieteni cu baietii de acolo
Old 15-12-07, 21:10   #240
aaalex

Stage 3

Thumbs up Re: Octavia 2 tunata...

salut...
ce se mai aude cu masina ta? i-ai mai adaugat ceva in interior, exterior presupun ca nu pt ca deja cam are tot...
bafta
- Copyright 2026 4Tuning -