Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Skoda tuning

Reply

Thread Tools
Old 31-03-08, 17:56   #1
mkfs

Stock

Default Cateva sfaturi ...

Salutare, sunt nou pe forum desi il vizitez de ceva timp mi-am facut user abia acum.

Deci...am 2 skode....un vRs hatch negru din 2006 cu un tfsi sub capota si inca un vRs estate albastru din 2007 dar de data aceasta TDI.
Ambele au cam toate dotarile in afara de navi, aliaje de 18,si senzori de ploaie/lumina.

Sunt foarte multumit de amundoua dar vreau sa fac niste modificari.
In primul rand, vreau sa pastrez look-ul original, deci la exterior ma gandeam doar la estate sa pun un eleron discret.In interior totusi, vreau sa pun plafoniera de la passat w8(nu stiu cum se cheama la vw dar la skoda e catvision mi se pare), niste led-uri care sa lumineze spatiile pt picioare si, poate mai incolo navi.De asemenea, am mai vazut o chestie interesanta, care inteleg ca e si pe modelele L&K de la skoda, si anume led-urile din manerele de la usi(cele din interior)
In legatura cu navi-ul, nu stiu ce sa fac...as putea sa iau ceva aftermarket sau sa iau navi-ul original de la skoda/vw....

Astept paririle voastre si alte sugestii
mkfs is offline   Reply With Quote
Old 31-03-08, 19:08   #2
central
Skoda Driver

Stage 5

central's Avatar

Member of:
[SKODA]
Default Re: Cateva sfaturi ...

pentru ledurile de care spui iti recomand www.autoled.ro
central is offline   Reply With Quote
Old 06-04-08, 13:51   #3
vioami

Stage 5

Bine ai venit si asteptam si ceva poze. Bafta!
vioami is offline   Reply With Quote
Old 07-04-08, 22:28   #4
gabrielglg

Stage 3

gabrielglg's Avatar

plafoniera gasesti la dealer , undeva la 170 de lei bucata , pentru lumile de la L$k ai 2 variante , ori cumperi acele lumini, sunt niste fante din plastic cu led alb si rezistenta cu tot cu mufa , pt stanga 95 de ron bucata iar pt dreapta 75 de ron bucata ( 2 din fiecare )
sau sa iei direct manerele cu lumini cu tot dar e scum ajunge la 350 ron unu , pt eleron la dealer pe cel original sau de la milotec sau autostyl ceva.
Despre lumini iti zic popt spune ca pe maner este deja marcat pe interior pe unde sa tai daca vrei iti si ata poze cu ce ai nevoie

PS: Vreau si eu o poza cu o toba de carbon pe bara de rs , ma intereseaza cum ar arata
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1 (1).jpg
Views:	119
Size:	57.6 KB
ID:	506604   Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	128
Size:	40.7 KB
ID:	506615  
gabrielglg is offline   Reply With Quote
Old 09-04-08, 08:33   #5
gabrielglg

Stage 3

gabrielglg's Avatar

era pe aici sigur o poza cu un rs care avea o toba de carbon rotunda , stie careva ceva?
ma intereseaza sa vad cum vine ca ma bate gandul sa imi pun si eu
gabrielglg is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -