Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > GPS - Navigatie - Multimedia - Comunicatii - Auto Gadgets

Reply

Thread Tools
Old 10-11-07, 23:59   #1
EndeR

Stage 3

EndeR's Avatar

Member of:
[4Wheels]
Default O problema stresanta

De curand mi-am cumparat o masina care are alarma si nu stiu cum sa dezactivez suntetul la mersul cu spatele.Tinand cont ca nu am montat eu alarma nu stiu ce model este dar garantez k e ceva foarte ieftin(gen type r).
O alta problema: e posibil la inchiderea centralizata sa nu am motoras principal la usa soferului?cand sunt toate usile inchise si deschid manual sua soferului nu se deschid si celelelte.
As fii recunoscator daca mi-ati putea zice cateva metode "standard" de dezactivare a bipaitului la mersul cu spatele
Ex : e30 318i
Now : e30 324 Td
EndeR is offline   Reply With Quote
Old 11-11-07, 16:56   #2
p3rv3r5ul

Stage 5

p3rv3r5ul's Avatar

Default Re: O problema stresanta

se poate sa ai legata piuitoarea aia la lampa de marsalier. verifica unde duc firele
p3rv3r5ul is offline   Reply With Quote
Old 12-11-07, 10:14   #3
Cristty
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Cristty's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by p3rv3r5ul View Post
se poate sa ai legata piuitoarea aia la lampa de marsalier. verifica unde duc firele

Nu cred ca asta e solutia.
Exista 2 modalitati de a scoate sunetul de la mersul in marsalier:
1.daca alarma e programbila, sa intri in modul de programare si sa o scoti de acolo
2.Unul dintre firele ce ies din unitatea centrala a alarmei merge la intrerupatorul din cutia de viteze de una ia semnal si sa intrerupi firul ala.

Nu ai zis ca masina e?
Cristty is offline   Reply With Quote
Old 13-11-07, 08:56   #4
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

Quote:
Originally Posted by EndeR View Post
De curand mi-am cumparat o masina care are alarma si nu stiu cum sa dezactivez suntetul la mersul cu spatele.Tinand cont ca nu am montat eu alarma nu stiu ce model este dar garantez k e ceva foarte ieftin(gen type r).
O alta problema: e posibil la inchiderea centralizata sa nu am motoras principal la usa soferului?cand sunt toate usile inchise si deschid manual sua soferului nu se deschid si celelelte.
As fii recunoscator daca mi-ati putea zice cateva metode "standard" de dezactivare a bipaitului la mersul cu spatele
EndeR piuitoarea la alarma se poate intrerupe in 2 moduri:
1.la telecomanda SIGUR ai 2 butoane[una e alarma silent si una e alarma cu bip dala (1 cand o armezi,2 bipuri cand o dezarmezi)... deci normal cand inkizi masina cu alarma pe silent nu ar mai trebui sa mearga nici sunetu pe marsalier... la mine asa face]
2.un fir de la alarma se duce la skimbaotorul de viteze,de obicei sub masina pe acolo e pus daca alarma nu e din fabrica si prin bord pe sub consola centrala daca e din fabrica..
cel mai simplu incearca sa armezi alarma pe silent
Old 15-11-07, 13:22   #5
EndeR

Stage 3

EndeR's Avatar

Member of:
[4Wheels]

Masina in cauza este un tico.
Multumesc de ideea cu firul catre cutia de viteze. O sa incerc sa il gasesc cand nu o sa mai fie urat afara si va anunt rezultatele.
Partea cu armatul si dezarmatul pe silent nu merge.
EndeR is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -