Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > GPS - Navigatie - Multimedia - Comunicatii - Auto Gadgets

Reply

Thread Tools
Old 04-11-07, 21:00   #1
bogdan_eur

Stage 2

bogdan_eur's Avatar

Default ipod 30g video-ce in dash dvd-player sa cumpar?

salut. am un ipod 30 g video conectat prin rca-uri sau adaptor kspd100 la cd changer la un jvc kd avx1( plus sisteme difuzoare dls, subwoofer 2 dif de 30 inch, 2 amplif pioneer gm 6300f si magnatx one pt subwoofer) si nu pot controla fisierele video de pe ipod decit din meniul ipodului. vreau sa iau un dvd player cu touich screen, pe al carui monitor sa pot controla(eventual cu un adaptor conectat la ipod) si videoclipurile de pe ipod. ce imi recomadati? ceva de firma va rog. eu m-am gindit la kenwood kvt 729 dvd, pioneer avh p 5900 dvd sau alpine iva d 105 r. mersi. bafta. m-am saturat sa zapacesc internetu asta si nu stiu ce sa cumpar.mersi .bafta
bogdan_eur is offline   Reply With Quote
Old 05-11-07, 18:27   #2
bogdan_eur

Stage 2

bogdan_eur's Avatar

Default Re: ipod 30g video-ce in dash dvd-player sa cumpar?

Quote:
Originally Posted by bogdan_eur View Post
salut. am un ipod 30 g video conectat prin rca-uri sau adaptor kspd100 la cd changer la un jvc kd avx1( plus sisteme difuzoare dls, subwoofer 2 dif de 30 inch, 2 amplif pioneer gm 6300f si magnatx one pt subwoofer) si nu pot controla fisierele video de pe ipod decit din meniul ipodului. vreau sa iau un dvd player cu touich screen, pe al carui monitor sa pot controla(eventual cu un adaptor conectat la ipod) si videoclipurile de pe ipod. ce imi recomadati? ceva de firma va rog. eu m-am gindit la kenwood kvt 729 dvd, pioneer avh p 5900 dvd sau alpine iva d 105 r. mersi. bafta. m-am saturat sa zapacesc internetu asta si nu stiu ce sa cumpar.mersi .bafta
nimeni? are cineva alpine iva d105r. se poate controla de pe touch screen fisierele de pe ipodul video?.mersi.bafta
bogdan_eur is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -