Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > GPS - Navigatie - Multimedia - Comunicatii - Auto Gadgets

Reply

Thread Tools
Old 05-08-07, 13:57   #1
ingerul_danutz

Stage 4

ingerul_danutz's Avatar

Red face legarea unei noi alarme

va salut,
pt cine are timp sa-mi dea si mie un sfat.

problema mea e un vw passat b5 - 1998, de cand am luat-o are montat pe ea o alarma crime stopper 2000, telecomanda simpla 2 butoane (armare/dezarmare cu sunet, armare/dezarmare fara sunet), singura aparare este senzorul de soc, in rest poti fura masina linistit.

Asta iarna un "mos craciun" a incercat sa-mi deschida portbagajul in parcare la carrefour, nu a reusit mare lucru decat sa-mi impinga butucul inauntru si sa-mi strice mecanismul de deschidere. Am fost la magazin/ dezmembrari, tot mecanismul ma duce in jurul a 100 euro......am facut altceva,
am gasit o alarma cu deschiderea portbagajului din telecomanda, am montat un actuator (parca asa ii zice, un mic motoras care trage de carlig si-mi deschide portbagajul), iar telecomanda este modelul cheie tip briceag pe care-l eu mi-l doream .

Marea problema e ca inca nu am montat-o, am incercat eu ceva dar nu am resit, am fost la diverse service-uri care imi cereau manopera de 2 - 3 - 4 mil .
Alarma m-a costat 150 roni iar cu montajul ma duce peste 100 euro , poate ma imprietenesc cu cineva si intr-o dupa-amiaza sau cu cateva sfaturi reusesc sa o montez. dau si de o beere 2 .. 3 , pana intr-un bax
Am sa atasez si scheme electrice ale celor 2 alarme

Last edited by ingerul_danutz; 05-08-07 at 13:59.
ingerul_danutz is offline   Reply With Quote
Old 16-08-07, 20:39   #2
tuner

Stage 5

tuner's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Nissan]
Default Re: legarea unei noi alarme

daca ai drum la brasov putem incerca pretu e in limita bunului simt
tuner is offline   Reply With Quote
Old 19-08-07, 23:57   #3
Syc@

Stage 5

Syc@'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

mai da ce scum e la voi la Bucale acolo manopera = pret produs * 3 tare detot
Syc@ is offline   Reply With Quote
Old 05-09-07, 19:59   #4
ingerul_danutz

Stage 4

ingerul_danutz's Avatar

am montat o alarma numai ca am cateva probleme:
cand inchid masina, mi se ridica geamurile (in mod normal ar trebui sa se ridice daca tin apasat mai mult pe buton)
cand deschid masina, se lasa geamurile ( in mod normal ar trebui sa se lase doar daca tine mai mult apasat pe buton)

am 2 fire de la inchiderea centralizata, atc cand le dau la masa mi se inchid/deschid usile.

mai vreau sa leg si fir pt alarma atc cand usa de deshide, si alarma este pusa, dar nu stiu de unde sa-l scot si sa-l leg
ingerul_danutz is offline   Reply With Quote
Old 05-09-07, 20:39   #5
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Alarmele auto nu sunt usor de legat la o masina, mai ales ca fiecare masina are particularitatile ei. NU va mai jucati cu legaturile electrice prin instalatiile masinii ca puteti avea surprize foarte mari !
In Bucuresti sunt sute de ateliere care monteaza alarme. Nu pricep, de ce nu mergeti acolo ??
Old 08-09-07, 11:21   #6
khatherr

Stock

http://64.85.6.121/diagrams/printpag...5925&MakeID=41

aici sunt toate firile care te'ar interesa la legarea unei alarme pe Passat /98

sa auzim numai de bine!
khatherr is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -