Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > GPS - Navigatie - Multimedia - Comunicatii - Auto Gadgets

Reply

Thread Tools
Old 28-01-11, 11:41   #1
MihaiBucur

Stage 1

Talking GPS-urile cu tv tuner

Salutare. Cum merge functia tv la aceste gps-uri? In mers presupun ca nu merge deloc, ci doar in stationare. Intrebare adresata celor care le-au folosit deja.
Am vazut mai multe modele, insa m-ar interesa sa imi iau un NorthCross de 5 inchi. Pe net am mai vazut si astfel de gps-uri pe care nu scrie nimic, cica firma este Navat si sunt importate direct din China, de aceea nu prea m-as baga...
Daca aveti deja astfel de modele, precizati-mi modelul de care sunteti multumiti. Merci
MihaiBucur is offline   Reply With Quote
Old 08-02-11, 06:23   #2
jitru28
Banned

Stage 5

Default Re: GPS-urile cu tv tuner

Nu prea stiu ce sa zic...
In primul rand ce posturi capteaza?
Multe au tuner DVB-T pentru digital,nu stiu daca au si tuner analog...chiar si asa nu stiu ce posturi s-ar putea vedea....
jitru28 is offline   Reply With Quote
Old 10-02-11, 12:54   #3
MihaiBucur

Stage 1

Default Re: GPS-urile cu tv tuner

Quote:
Originally Posted by jitru28 View Post
Nu prea stiu ce sa zic...
In primul rand ce posturi capteaza?
Multe au tuner DVB-T pentru digital,nu stiu daca au si tuner analog...chiar si asa nu stiu ce posturi s-ar putea vedea....
Intre timp m-am mai documentat si eu si am vazut ca toate au tuner digital, cu analog n-am gasit. Asta spre deosebire de acele navigatii chinezesti copie dupa RNS care au tuner analog. In oricez caz, din cate stiu, tv-ul digital la noi in ro functioneaza deocamdata doar in Buc si in Sibiu.
MihaiBucur is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -