Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 14-02-09, 20:25   #1
raceface

Stock

Default Inmatriculare Euro 4

am niste intrebari in privinta inmatricularii auto importi ; as vrea sa cumpar un opel astra combi ( import germania rar nefacut inca ) 1600 cmc pe benzina din 2001 dar in talon figureaza euro 4 iar emisia de co2 e la 170 gr/ km.
si interbarea ar fi daca se verifica la RAR si emisia este altceva decat ce figureza in actele germania asta poate fi si Euro 3 ?? sau asta nu se mai modifica oricat de mare ar fi emisia daca in actele de germania este prevvazut asfel.

....am mai auzit povesti k un tip a adus o masina euro 3 din germania , totul era ok ...si cand a facut RAR ul era de fapt euro 2 ( si taxa e cu totul altceva sa nu uitam )

astept pereri , sugestii serioase.
salut.
raceface is offline   Reply With Quote
Old 14-02-09, 20:35   #2
johhny
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[RENAULT]
Default Re: Inmatriculare Euro 4

Rar-ul are propriul tabel dupa cum se incadreaza in euro masinile, astfel la rar nu te baza pe ce scrie in actele de germania, iar emisia de co2 este in functie de cat iese aici la rar.
Totusi e cam mare emisia de 170gr pentru un motor de 1.6 tinand cont ca eu la 2.5 diesel am 182 gr, doar diferenta de 12 gr/km, iar taxa e tripla la a mea Ce sa faci asa sunt legile la noi.
johhny is offline   Reply With Quote
Old 15-02-09, 10:05   #3
Tzepozzz

Stage 5

Tzepozzz's Avatar

Default Re: Inmatriculare Euro 4

daca e Z16XE codul motorului e cel putin euro 3 (poate sa iasa si euro 4)
daca pe brief e euro 4 atunci asa iese, daca e euro 3 und D4 sunt ceva sanse sa iasa Euro 4

Last edited by Tzepozzz; 15-02-09 at 10:07.
Tzepozzz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -