Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 01-09-07, 00:59   #1
JUST-DO-IT

Stage 5

JUST-DO-IT's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
Unhappy Ce a-ti face daca a-ti afla vineri ca luni ramaneti fara masina???Help

am fost instiintat astazi ca in termen de 5 zile de la data instiintarii imi ridica masina din fata blocului unde locuiesc !!!!adik am aflat vineri ca luni mi se ridica masina !!!daca nu o iau de pe domeniul public....deoarece masina mea a fost identificata ca fiind abandonata!!!! ....
bun nu e jaguar,ci o biata dacie ,dar tot masina mea ramane!!!!
e vb de masina care o folosesc aproape zilnik,plus vineri sambata duminica plimbari ...... ....ce sa fac iau pparu si ma asez langa ea??? oricum nu pune mana nimeni pe ea ca-i rup oasele.....
urma joi-vineri sa o bag la reparatii....are numere..e functionala.....am pus si ceva sunet pe ea,azi am dus-o la spalatorie plus o plimbare prelungita.... ...cum sa-mi zica mie ca e abandonata ???cine decide asta ????care are vreo idee va rog mult postati...
poate a mai patit cineva....astept sugestii....multumesc mult

-----Cumpar Gotti R17------
Cumpar 2 gume 195 50 15--Urgent !!!
Bmw 318 i---------Own
Dacia 1310---------Own
Old 01-09-07, 01:10   #2
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

Default Re: Ce a-ti face daca a-ti afla vineri ca luni ramaneti fara masina???Help

1. cinci zile dupa vineri inseamna miercuri, deci linisteste-te, ai timp cel putin luni si marti in care sa incerci sa rezolvi problema
2. pare o mare aberatie, asa k n-ai cum sa n-o rezolvi: fii cu ochii in patru in ziua respectiva si cand/daca vine cineva, te duci si ii prezinti toate documentele care atesta k masina e a ta si k ai taxele platite la zi.
Old 01-09-07, 01:16   #3
XoRRo
Opel Driver

Stage 5

XoRRo's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]
Default Re: Ce a-ti face daca a-ti afla vineri ca luni ramaneti fara masina???Help

o parchezi si tu in alta parte....

poate aveai masina jegoasa cand a trecut un evaluator cu mintea creata si a zis ca e abandonata....
XoRRo is offline   Reply With Quote
Old 01-09-07, 01:24   #4
sanducu_georgescu

Stage 3

sanducu_georgescu's Avatar

mai frate,cand se pune o instiintare pe masina,se pune cu termen de 15 zile sau o lunadaca masina e in stare de functionare si ai toate taxele la zi9asigurare si rar)te poate lua de p... eu i-as suci gatul cand se atinge de masina.Si eu am un oltcit vartza,lipit de gardul portii si a venit viceprimarul cu p... in sus ca-l ia si-l duce in curte la IGO.I-am zis "pune numa mana pe el",de atunci nu l-am mai vazut.Hai pa si bafta,nu te lasa la ei,poate ai un vecin care-ti vrea raul sau locul.
sanducu_georgescu is offline   Reply With Quote
Old 01-09-07, 01:41   #5
JUST-DO-IT

Stage 5

JUST-DO-IT's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]

deci eu am primit azi prin recomandata instintarea,cu data de 27 deci azi e 31 cat a mai ramas din cele 5 zile????mana pe par o pun si yo....mnasina e luata din banii mei si nu pune nimeni mana pe ea....vreau sa zic ca la mine in parcare sunt masini fara numar,fara motor chiar una fara roti...iar de alea nu s-a luat nimeni!!!!e penibil....dar ma si ingrijorez...yo-s student da am si servici....daca vin boii astia cat is la servici???
JUST-DO-IT is offline   Reply With Quote
Old 01-09-07, 02:16   #6
JUST-DO-IT

Stage 5

JUST-DO-IT's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
Unhappy Re: Ce a-ti face daca a-ti afla vineri ca luni ramaneti fara masina???Help

Attachment 333996

Attachment 333997

prima e masina mea.....stiu are nevoie de multe,,in special o vopsea si o capota noua.......le va avea de joi incolo....asta e project-ul meu..............numai sa nu raman fara ea ca se lasa cu batai crunte....
a doua poza e instiintarea respectiva.....rog pe aceasta cale moderatorii sa stearga unele date....nu am programul ala....

Ce parere aveti de asa ceva?sunt yo dus cu sorcova sau in romania ti se pot lua si chilotii de pe tine cu acte legale....e semnata de viceprimar!!!

Last edited by JUST-DO-IT; 04-11-08 at 18:44.
Old 02-09-07, 12:04   #7
*-_Speed_-*
VW Driver

Stage 5

*-_Speed_-*'s Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by JUST-DO-IT View Post
Attachment 333996

Attachment 333997

prima e masina mea.....stiu are nevoie de multe,,in special o vopsea si o capota noua.......le va avea de joi incolo....asta e project-ul meu..............numai sa nu raman fara ea ca se lasa cu batai crunte....
a doua poza e instiintarea respectiva.....rog pe aceasta cale moderatorii sa stearga unele date....nu am programul ala....

Ce parere aveti de asa ceva?sunt yo dus cu sorcova sau in romania ti se pot lua si chilotii de pe tine cu acte legale....e semnata de viceprimar!!!
Ma parerea mea este ca daca tu ai toate taxele platite la zi este imposibil sa iti ridice masina , penala faza asta numa la noi in Romania se poate intampla asa ceva .
P.s: Da de ce nu muti masina in alta parte pana vin cei de la primarie sa ti-o ia

Last edited by *-_Speed_-*; 02-09-07 at 12:07.
*-_Speed_-* is offline   Reply With Quote
Old 02-09-07, 12:08   #8
JUST-DO-IT

Stage 5

JUST-DO-IT's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
Exclamation Re: Ce a-ti face daca a-ti afla vineri ca luni ramaneti fara masina???Help

cu taxele sunt la zi/// prolema e ca nu am itp/// la cum arata acum masina nici nu ma primeste la statie sa fac itp-ul...in rest rca am ,impozitu la zi e
acu cca o luna am avut treaba la finante si stiti cum e acolo pt o stampila iti gaseste si mama soacra daca are vreo amenda de parcare....

Pana una alta am pregatit actele masini polita rca ,dar si un ciomag cu noduri pt luni ....
m-am invoit de la servici,si astept baietii de la primarie ...one way or the other my car stays there

Last edited by JUST-DO-IT; 02-09-07 at 12:12.
Old 02-09-07, 13:04   #9
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

deci in primul rand scrie acolo k solicitam sa ridicati .. deti iei iti cer tie .. daca citeshti cu atentie .. daca nu o ridici tu de acolo ti-o iau ei ... asta 1 la mana ( adica o iei si o parchezi in spatele blocului )

2 la mana fa-ti itp-u si rca si daca vine sa ti-o ia da-i in judecata k ti-au ridicat mashina ... daca ai astea la zii si ti-o ridica te duci la politie si faci reclamatie k ti-au furat-o .. apoi ei o sa zica k ti-a ridicat-o primaria .. dai in judetaca primaria si le ceri si daune cum k te-ai speriat k ti-au furat-o etc

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 02-09-07, 13:21   #10
sanducu_georgescu

Stage 3

sanducu_georgescu's Avatar

Dupa cum vad in poza nu ai nici nr de inmatriculare pe fata si daca masina sta mult timp nemiscata,cineva se intereseaza de ea,la politie te depisteaza daca nu ai itp sau rca,eu zic,mai bine ia-o de acolo si mut-o intr-un loc mai sigur,daca apuca sa o ridice o sa ai mult de chinuit si e pacat de masina,arata bine.Problema e ca nu ai itp si te-au gasit in baza de date.Asa e tara asta a noastra,plina de prosti,unii pleaca,altii vin(si mai prosti).Pregateste masina sa arate frumos,pune-i numerele pe ea,nu stiu daca ai si pe spate,fa-o sa mearga si asteapta-i.Spune-le ca ai actele in regula,doar ca nu poti circula,a expirat itp-ul.Pt asta nu o poate ridica.
sanducu_georgescu is offline   Reply With Quote
Old 03-09-07, 14:02   #11
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Pai din ce se vede pe hartie, ai acolo un numar de telefon... suna si clarifica situatia, si afla motivul pentru care ei o considera abandonata... poate apare masina in evidente fara rca si itp, sau fara impozit platit...
De ce sa astepti pana vin aia sa o ridice... ca aia care vin sunt doar niste executanti. si nu cred ca o sa stea la discutii...
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 03-09-07, 19:15   #12
JUST-DO-IT

Stage 5

JUST-DO-IT's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
Exclamation Re: Ce a-ti face daca a-ti afla vineri ca luni ramaneti fara masina???Help

scuze de poza da e singura care o mai am!!!am avut virusi si mi-am formatat calc////
nr pe fata are,doar ca e in dreapta sus in interior ,placuta pe fata a fost furata de 3 ori...pe spate am nr normal la locul lui....
masina merge de rupe...azi am ars-o toata ziua prin oras....are si rca...
nu am itp,deoarece ei zic ca aspectu....pana mea...nu ma primesc astia in statie...sa fac itp-ul...impozitu e la zii....o sa fac in cateva zile rost si de-un itp...
am sunat azi la nr ala dar pauza.. .ca-i altu care se ocupa de asta ca-i plecat pe teren...vraji de balta pt fraieri.....
pana una alta am un ciomag gros in portbagaj..... si rca-ul si nr pe parbriz...
Old 03-09-07, 19:40   #13
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

in primul rand ..muti masina neaparat
in a 2-lea rand..nu are cine sa vina sa ti-o ia , ei zic sa o muti TU
si idee..pentru oricine ,de altfel.. cand parchezi masina pe undeva sau ceva de genu.. si nu stii daca e locul altcuiva si el ala nebun la cap sau faze d-astea
cel mai simplu : LASI O HARTIE IN GEAM (PE INTERIOR) CU NUMARUL TAU DE MOBIL, SI ZICI SA TE SUNE DACA VREA SA O MUTI ..
tu poti sa faci acelasi lucru..
si eventual vb cu un batran din bloc care are geamu pe langa masina ta..si zi-i sa se uite si el pe geam din cand in cand in ziua aia.. k asta fac batranii si sa se uite si pe la masina ta si sa te sune daca e ceva ii dai si tu o bere ceva acolo si te ajuta
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 03-09-07, 20:00   #14
JUST-DO-IT

Stage 5

JUST-DO-IT's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]

nu e problema ca am ocupat locul altcuiva.....eu parchez acolo din 1986 de cand aveau ai mei prima masina....
ideea e ca au venit altii noi in bloc si au tupeu sa-mi ceara sa le eliberez locul.....azi am aflat si yo mai multe de la un vecin....
ideea ta e buna Sebaaa am s-o pun in aplicare...mersi mult tuturor pt sugestii....poate da domnu si rezolv si cu itp-ul si atunci am scapat de tot...
maine fac niste poze la masina si le pun...nu e cine stie ce..e doar dacie.....da e a mea
Old 06-09-07, 12:14   #15
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

just-do-it... dar locul ocupat de tine din 1986 e platit la primarie?
Dimitris is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -