Am o mare problema
aseara eram in masina cu un prieten....deodata a scapat masina de sub control si a lovit un logan parcat in fata unei curti...producandu-i avarii destul de mari...usa fata-spate...stalp....aripa...prag...(la acrosat din lateral)
Bun...a dai asigurarea si gata...
Problema este urmatoarea:
Masina era cumparata de la o firma...asigurarea expirase....si prietenul meu a facut o noua asigurare...insa pe numele sau...pe masina respectiva dar pe numele sau...masina este inca pe numele firmei...
A facut asigurarea pe numele lui pentru ca cica asa ii cerea la dosar ca urma s inscrie masina pe numele sau.
Proprietarul loganului...un mosh de moda veche...cerea masina noua(visa cu ochii deschisi)
I-a fost oferita o suma destul de mare sa treaca masina drept lovita in parcare cu autor necunoscut si sa lase casco sa rezolve...si acesta a refuzat...nush dc....dar a refuzat...el cere s i se faca masina la un service specializat si prietenul meu sa suporte plata...
Asigurarea care a facut-o el este valabila??
Asigura macar partial ceva din paguba??
Ce poate face??
Proprietarul loganului deja a scris declaratia k si cand prietenul meu a lovit masina lui...deci...nu se mai poate cade la vreo invoiala nu??
Daca merge cu el in judecata....are cum sa scape in vreun fel....cu reparatia masinii insa intr-un service ales de cel care plateste??...ca ma gandesc ca mosul ala o vrea sa i-o repare la geneva...
s-a mai confruntat cineva cu problema asta??
la politie a fost...a luat amenda si 6 puncte...
dar de acum inainte ce poate face???
poate cere in instanta sa ii repare loganul unde vrea el?...sau proprietarul are dreptul sa aleaga locul??
sper ca am explicat destul de bine si m-am facut inteles....
scuzati gerselile gramaticale insa e 2 noaptea si am mare nevoie de raspuns...nu stim ce sa facem...politia nu ne-a dat prea mari sanse cu asigurarea facuta...