Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply
 
Thread Tools
Old 21-11-16, 18:33   #1
lege_07

Stock
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 1
Default Radiere masina avariata de la fisc in baza dovezii ca nu circul cu ea.

Buna seara, rog frumos sa ma ajute cineva cu urmatoarele nelamuriri.

Sunt posesor auto avariat in urma cu 2 ani. Nu mai doresc sa repar masina. As dori s-o vand asa cum este, avariata.

Daca merg la fisc si prezint dovada data de politie imediat dupa accident, se anuleaza impozitul pe ultimii doi ani? Acea dovada se pare ca inca nu o gasesc( mai caut), in cazul in care nu o mai am, pot solicita alta la sectia de politie de care apartin( agentii de la sectia care au emis dovada imediat dupa accident sunt din alta localitate), sau cum sa procedez pentru a demonstra la fisc ca masina este neutilizabila pe drumurile publice si este in aceasta stare de 2 ani de zile de la evenimentul rutier?

Daca radierea fiscala se face in conditiile de mai sus- in baza dovezii ca este avariata si neutilizabila pe drumurile publice, masina figureaza ca un bun de nefolosoti pe drumuri publice pe viitor? Adica daca noul proprietar doreste s-o repare ulterior si nu o mai ia pentru piese, trebuiesc costuri suplimentare pentru a putea circula cu ea, odata ce la fisc figureaza ca scoasa din circulatie? In cazul unei astfel de radieri, ce etape trebuiesc sa mai parcurg pentru a o vinde noului proprietar, fara a avea probleme ulterior?

Pentru mine care este varianta cea mai buna de castig: dau ce este bun pe ea si dupa o duc la Remat( cu toate ca n-as prefera sa fac santier de dezmenmbrari in curte), am inteles ca programul Rabla s-a terminat pe anul asta si incepe undeva prin vara anul viitor, asadar ce ma sfatuiti? Va multumesc!
lege_07 is offline   Reply With Quote
Old 22-11-16, 02:17   #2
BUBa^^^
Dacia Driver

Stage 5
 
BUBa^^^'s Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 707
Member of:
[DACIA]
Default Re: Radiere masina avariata de la fisc in baza dovezii ca nu circul cu ea.

Nu pot sa iti raspund la toate intrebarile, dar pot sa iti zic atat, dovada este valabila doar 30 zile si impozitul sa plateste, indiferent daca masina circula sau nu, atata timp cat e inscrisa in circulatie.Daca ai timp/spatiu dezmembreaza masina si dupa ce platesti impozitul radiaz-o, asta este cea mai profitabila varianta d.p.m.d.v
__________________
Dacia 1310L
BUBa^^^ is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -