Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 16-05-07, 15:03   #1
_DPG_
Ford Driver

Stage 5

Member of:
[FORD]
Default Unde aflu ce amenzi am?

Amenzile mie imi vin la adresa din buletin si permis, problema e ca eu nu mai stau demult acolo. De unde aflu ce amenzi am (daca am)? Sa schimb buletinu si permisu n-am chef, plus ca-imi plac pozele din ele si poate ies urat in noile poze.
Old 19-05-07, 18:50   #2
kirin
Old School Cars

Stage 5

kirin's Avatar

Member of:
[Opel]
[Old School Cars]
Default Re: Unde aflu ce amenzi am?

la financiar
kirin is offline   Reply With Quote
Old 04-06-07, 13:52   #3
craso

Stage 2

Salut. Majoritatea amenzilor date pe persoana fizica ajung la PRIMARIA unde ai domiciliul.Daca ai amenzi de circulatie mergi la primaria unde ai domiciliul si o sa gasesti toate raspunsurile care le vrei.
craso is offline   Reply With Quote
Old 04-06-07, 16:17   #4
shadow

Presedinte AfterDark Racing

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by _DPG_ View Post
Amenzile mie imi vin la adresa din buletin si permis, problema e ca eu nu mai stau demult acolo. De unde aflu ce amenzi am (daca am)? Sa schimb buletinu si permisu n-am chef, plus ca-imi plac pozele din ele si poate ies urat in noile poze.
Vezi ca poti avea probleme maricele daca te prinde cu buletinul si permisul cu adresa veche, amenda destul de mare, retinerea lor.
shadow is offline   Reply With Quote
Old 07-06-07, 17:35   #5
_DPG_
Ford Driver

Stage 5

Member of:
[FORD]

N-are cum sa ma prinda, nu e nimic suspect, adresa coincide in ambele, defapt in toate 3 documentele, si adresa de pe talon e aceeasi, totul ok. Doar n-o sa vina garda cu mine sa vada daca chiar intru in casa. Multumesc pentru avertizare si lamuriri la toti.
_DPG_ is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -