Salut, de ceva timp am achizitionat un bmw e36 318i, din germania, si de atunci tot caut solutii pentru evitarea taxei auto, pentru ca evident nu as da 4000 de euro sau cat e acum pentru ca este ilogic.
Solutiile ar fi:
1. recarosarea, respectiv cumpararea unor acte din romania de la un e36 avariat (am vazut ca sunt destui care vand) insa aici apare o problema, pe site-ul rar scrie ca trebuie sa ai si caroseria respectiva si motorul pe care sa il muti, si nu doar actele si niste placute cu seriile+ costurile ar putea sa fie cam mari;
2. sa dau statul in judecata, insa asta dureaza+costa destul+ trebuie sa platesti taxa deci cade
3. inmatricularea in bulgaria, am calculat cam 500-600E si ai rezolvat problema, insa am mai auzit de o viitoare lege care ar impiedica masinile inmatriculate in bulgaria sa circule mai mult de 3 luni pe an.
Daca aveti alte solutii, bazate pe propria experienta le astept cu interes. Sper sa fi postat unde trebuie, si sa nu mai fie vreun thread la fel, daca este vreunul imi cer scuze si rog un moderator sa il sterga/mute pe al meu.