Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Closed Thread

Thread Tools
Old 11-06-11, 18:15   #16
JeRRy

Stage 5

Default Re: Oprit aiurea

Mr.Trouble parerea mea este ca tu te-ai simtit STRANIU, CIUDAT ca si-a permis nenea gaboru sa te opreasca.
multumeste-te ca nu ti-a dat amenda sau avertisment si ca doar ti-a spus printr-o conversatie amiabila sa dai muzica mai incet.
si legat de raspunsu tau ca la X metri se asculta muzica mai tare nu cred ca este un raspuns relevant.
o face pe pielea lui.
sa intelegem ca tu esti mai "prostanac" sau mai "sarantoc" si ca nu ai puterea in W RMS sa asculti ca ei ?
daca tu vii cu masina langa masina mea si ma deranjeaza muzica ta si tremura masinuta mea saraca din cauza Sub din portbagajul tau dat in blana pai nu te supara dar ca si participant la trafic te-as injura.
Asculta fratele meu pentru tine, sau du-te pe un camp si da maxim si te saturi, ori ce-a mai bune solutie pune niste casti performante pe urechi si asculta in blana.
sunt altii cu basii mai mari ca ai tai si cu mai multa experienta la volan dar totusi nu fac atat CAZ ca te-a oprit politia.
daca tu ascultai muzik mai decent doar pentru tine ... OARE NENEA GARCICA TE MAI OPREA ?
Ti-ai pus intrebarea asta ?
mi-am permis sa imi pierd timpu ca e parerea mea.

o zi buna, cu stima JeRRy
JeRRy is offline  
Old 13-06-11, 19:52   #17
lord_wader

Stage 5

lord_wader's Avatar

Mie nu mi-a placut niciodata muzica la maxim in masina, si mai ales genul de muzica scoasa din casetofoane ieftine care fac boxele sa vibrez esi basul sa rezoneze cu masina. Nu te mai intelegi om cu om, motorul nu se mai aude, pentru unii condusul este o forma de relaxare, pentru altii motiv de impresionat prin orice mijloace.
lord_wader is offline  
Old 17-06-11, 02:07   #18
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]

Eu ador carnatzii care merg seara balind pe geam cu muzica urland in "explod" si cu basii in tingirile domotec,cu hayon-ul care vibreaza mai ceva ca un vibrator....si care trec frumos printre blocuri, la ore tarzii,cand lumea doarme.Cei cu "subufar" is si mai de laudat....Rezolvarea e simpla,si ieftina..una bucata borcan plin cu....orice...la alegerea fiecaruia......plantat in caroseria individului.Ca alternative .....galeata cu zoaie....coji de pepene....ghiveci de flori.....Singurul avantaj al zgomotului produs in exteriorul masinii este ca atunci cand ii vei aplica doua directe in capatzana....nimeni nu va auzi urletele si vaicarelile.
Old 22-06-11, 17:26   #19
cavaliere

Stage 5

cavaliere's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Pai da' ce neica sa nu sa vada ca are si ei valoare? Subufarul sa duduieste, hausul sa vibreze si masinile sa merge . Asta-i Romania ,asta-i nivelul ,n-ai cu cine.
cavaliere is offline  
Old 22-06-11, 17:39   #20
Mr.Trouble

Stage 1

Si tu un alt smardoi de tastatura,cine zice ca ascult house?Cine zice ca am bmw SH?Bai bolovane,vedeti de topicurile tale,eu am facut un post sa ma interesez despre cum era normal sa fiu oprit in conditiile alea,vad ca va dati cu parerea da nici nu ati citit tot ce am scris eu,am zis clar ca era vorba la o ora de zii.Suferiti de voi in spatele unui monitor si cand vine vorba de show-uri nici unu nu va faceti prezenta,sau daca v-o faceti dracu stie cine sunteti pentru ca tastati din spatele unui nickname.Astia care vad ca aveti la ani peste 20 ma asteptam de la voi la un reply cu bun simt si totusi nu inteleg din moment ce sunteti pe un site in care se discuta despre masini de ce sunteti asa agitati pe tema mea,parca a-ti fii stat in spatele meu la stop cu masina sau ceva de genu.
Cat despre treaba cu borcanele nu imi spune tu mie ca arunci ghivece pe masina s-au galeti si balarii,daca ai ceva cu mine iate de mine,nu de masina,asta in caz ca ai ce trebuie sa aibe un barbat in pantaloni.
Mr.Trouble is offline  
Old 22-06-11, 17:40   #21
Bryan

Stage 5

Bryan's Avatar

In loc sa zici mersi ca te-au iertat tot tu faci figuri ca te-au oprit ? data viitoare asculta-ti manelele la volum mai mic si n-o sa te mai opreasca.

de curiozitate, cum speri sa auzi un eventual claxon sau o sirena de politie/smurd etc cu muzica la maxim ?
Bryan is offline  
Old 22-06-11, 17:45   #22
Mr.Trouble

Stage 1

Altu care generalizeaza,sunteti absolut bolnavi.
Da uite ca o aud,eu am zis ca ascultam muzica tare dar nu am precizat cat de tare,pur si simplu aud si daca ma claxoneaza unu la 100 de m.
Mr.Trouble is offline  
Old 23-06-11, 13:46   #23
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Ce sariti asa pe bietul om... omu e in nestire de cauza..a pus o intrebare... nu trebuie sa-i dati cu ciocanul in cap si sa`l faceti manelist,cocalar si ce va mai trece voua prin cap.
1. da te poate amenda pt ca asculti muzica la un volum care ar deranja ceilalti participanti la trafic si de ce nu locuitorii zonei prin care te plimbi.(deranjarea linistii publice)
2. nu stiu daca toti oamenii asculta muzica la maxim in masina ca sa-si arate "tingiriile domotec cu hayon" ... probabil ca o parte din voi nu constientizati ca unii dintre noi mai sunt pasionati si de muzica...
Nu cred ca sectiunea pt muzica de pe forum e dedicata cocalarilor sau cum ii mai numiti voi pe pasionatii de muzica.
Si eu ascult muzica tare,indiferent unde ma aflu si in ce conditii ascult (masina ,casa,ipod, etc) si nu ma dau mare cu masina sau ca am "subufar" .
Aici deja se discuta un subiect legat de pasiune vs. fite... deci total off topic.
Old 23-06-11, 19:01   #24
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]

Quote:
Originally Posted by Mr.Trouble View Post
Si tu un alt smardoi de tastatura,cine zice ca ascult house?Cine zice ca am bmw SH?Bai bolovane,vedeti de topicurile tale,eu am facut un post sa ma interesez despre cum era normal sa fiu oprit in conditiile alea,vad ca va dati cu parerea da nici nu ati citit tot ce am scris eu,am zis clar ca era vorba la o ora de zii.Suferiti de voi in spatele unui monitor si cand vine vorba de show-uri nici unu nu va faceti prezenta,sau daca v-o faceti dracu stie cine sunteti pentru ca tastati din spatele unui nickname.Astia care vad ca aveti la ani peste 20 ma asteptam de la voi la un reply cu bun simt si totusi nu inteleg din moment ce sunteti pe un site in care se discuta despre masini de ce sunteti asa agitati pe tema mea,parca a-ti fii stat in spatele meu la stop cu masina sau ceva de genu.
Cat despre treaba cu borcanele nu imi spune tu mie ca arunci ghivece pe masina s-au galeti si balarii,daca ai ceva cu mine iate de mine,nu de masina,asta in caz ca ai ce trebuie sa aibe un barbat in pantaloni.
Ciucuras....ce te face sa crezi ca in eventualitatea in care m-ai deranja nu m-as lua de tine?....nu as fi dat doi bani pe tine..si nici pe masina ta....deci nimic nu m-ar fi impiedicat sa te iau la omor in mijlocul strazii....dar hai sa incheiem ....ca nu ne masuram muschii pe forum.
mikafly is offline  
Old 24-06-11, 12:04   #25
flaviuf

Stage 5

flaviuf's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Old School Cars]
[4Rally]

Frumos topic..si tipic romanesc...Omul a pus o intrebare...din punctul meu de vedere, incalca legea bunului simt si atat...nimeni nu te poate sanctiona legal daca tu, individ de 20 de ani te lafai pe 2 scaune in autobuz in timp ce in fata ta stau in picioare femei gravide si batrini..dar exista o lege a bunului simt si a educatiei care te sanctioneaza in fata celorlalti.
Cred ca aici avem oarecum un caz similar...iar nivelul de educatie si bun simt al initiatorului nu cred ca trebuie prea mult dovedit. Se vede in posturile ulterioare foarte simplu, dupa limbaj.

PS. Fiind un membru nou, as adauga si o doza mare de nesimtire si tupeu la caracterizare.
Old 24-06-11, 16:58   #26
cosmin300
VW Driver

Stage 3

cosmin300's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
1. da te poate amenda pt ca asculti muzica la un volum care ar deranja ceilalti participanti la trafic si de ce nu locuitorii zonei prin care te plimbi.(deranjarea linistii publice)
cum se preciza si cu ceva posturi in urma...
daca politistul nu are in posesie un aparat de masura al volumului, tu poti sa spui ca asculti muzica la minim, ca nu are ce sa-ti faca, cel putin legal si teoretic, practic sta cu totul altfel.

Quote:
Originally Posted by flaviuf View Post
Frumos topic..si tipic romanesc...Omul a pus o intrebare...din punctul meu de vedere, incalca legea bunului simt si atat...nimeni nu te poate sanctiona legal daca tu, individ de 20 de ani te lafai pe 2 scaune in autobuz in timp ce in fata ta stau in picioare femei gravide si batrini..dar exista o lege a bunului simt si a educatiei care te sanctioneaza in fata celorlalti.
Cred ca aici avem oarecum un caz similar...iar nivelul de educatie si bun simt al initiatorului nu cred ca trebuie prea mult dovedit. Se vede in posturile ulterioare foarte simplu, dupa limbaj.

PS. Fiind un membru nou, as adauga si o doza mare de nesimtire si tupeu la caracterizare.
Sincer, dupa parerea mea ... comportamentul lui mi se pare total avizat, atata timp cat a venit, si a pus o intrebare, nu a acuzat si ceilalti participanti la discutie au adus replici jignitoare, in necunostiinta de cauza.

cosmin300 is offline  
Old 25-06-11, 04:01   #27
Mr.Trouble

Stage 1

Bai asta flaviuf,tot eu sunt ala nesimtit?tot eu sunt ala cu limbaju?
Din moment ce tu vii pe un forum despre automobile ca asta tinde sa fie si pui o intrebare strict din ce categorie face parte pe forum recte Colt Legislativ si vin tot felu de baietasi cu BMW-uri pe bani furati sau pe munca lu taticu si te iau cum ca ba ca te-as scuipa,te-as rupe in mijlocu strazii cand ei probabil in viata de zii cu zii daca se uita unu mai urat la ei la semafor intorc capul cum ai putea reactiona?Nu am injurat,am incercat sa lovesc fara sa folosesc un limbaj neadecvat.Cu ce drept ma face pe mine x manelist/cocalar?Ma cunoaste cumva si nu stiu eu?Daca mai exista latrai de genul rog foarte mult sa se abtina si sa lase topicul asta sa moara.

PS:Nu imi vorbi tu prietene de educatie,educatia e facuta sa o arati cui merita nu cui incearca sa te ia peste picior,atata timp cat tu vrei sa ma freci pe mine nu inteleg de ce tias arata tie respect.
Mr.Trouble is offline  
Old 25-06-11, 10:38   #28
flaviuf

Stage 5

flaviuf's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Old School Cars]
[4Rally]

Q.E.D
flaviuf is offline