Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 29-12-10, 17:53   #1
promiseland

Stage 4

promiseland's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Question Inmatriculare auto,schimbare de culoare!?

Deschid un nou thread in speranta ca ma puteti ajuta cu niste informatii foarte importante pentru mine.Am cautat pe forum dar nu am gasit nimic care sa ma ajute sa ma lamuresc.Masina pe care o detin nu este pe numele meu,iar de doua saptamani am duso la atelier pentru tuning si vopsit.Problema e urmatoarea:schimb culoarea masinii din visiniu in albastru si sunt foarte disperat sa aflu care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac in prima faza pentru a face si actele cu proprietarul,respectiv radiere,inmatriculare pe numele meu,rar pentru autentificare s.a.m.d.Mentionez ca in momentul in care voi incepe demararea actelor masina va fi deja vopsita(culoare schimbata). Daca cineva a mai avut aceasta problema sau e in masura sa imi explice voi fi recunoscator.

Notaaca un moderator considera ca thread-ul este deschis aiurea sau orice alta neregula constata rog mult sa intervina.Multumesc
Old 04-01-11, 11:42   #2
GAby645
Opel Driver

Stage 5

GAby645's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[Opel]
[AUDI]
Default Re: Inmatriculare auto,schimbare de culoare!?

trebuie sa e insoteasca proprietarul sau procura , pentru schimbare de culoare !!!
pentru orice modificari in cartea de identitate proprietarul din carte trebuie sa fie prezent !!
GAby645 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-11, 23:28   #3
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

La mine n-a fost asa: masina am cumparat-o de la un italian, am adus-o in tara pe platforma (radiata), aveam contractul cu el in italiana, mi-am luat numere rosii, am vopsit masina (din negru in albastru) si abia apoi am mers la RAR. Evident ca italianul nu a fost de fata acolo, de fapt probabil n-a calcat in viata lui in Romania. Toate astea s-au intamplat fara "interventii".
Talonul mi-a iesit direct cu culoarea schimbata, nu mai tin minte daca am platit ceva suplimentar (dar oricum, daca am platit, a fost o suma mica... altfel as fi tinut-o minte ).
Old 05-01-11, 13:24   #4
GAby645
Opel Driver

Stage 5

GAby645's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[Opel]
[AUDI]

din ce zice el rezuta ca masina e inmatriculata !!!
in momentul in care importi o masina si ii faci omologare in RO e si normal ca nu mai are ce sa caute fostul proprietar !!!
Old 05-01-11, 16:24   #5
promiseland

Stage 4

promiseland's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Exact,masina este inmatriculata,iar eu va multumesc pentru raspunsurile voastre!Am inteles ca imi trebuie imputernicire de la proprietar pentru apoi a merge la r.a.r si mai departe.Era singurul lucru de care imi era frica,si adica sa tarasc proprietarul dupa mine peste tot.
promiseland is offline   Reply With Quote
Old 08-01-11, 20:37   #6
tzeasta

Stage 5

tzeasta's Avatar

Member of:
[VW]

e bine ca traiesti ma .. vezi ce faci pe aici
sa nu te incurci
tzeasta is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -