Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 03-01-11, 11:50   #1
Disclaimer

Stage 2

Disclaimer's Avatar

Default nr de inmatriculare pe parbriz si luneta

Salut, care stiti sa-mi ziceti si mie care cum stau lucrurile cu nr de inmatriculare puse in alta parte decat pe bara de protectie, adica nu as vrea sa dau gauri in bara aftermarket pt indivizii cu casti si bastoane ca sa vada ei neopturat, e legea deacord sa poata fi puse si pe la luneta , parbriz , la vedere nu ascunse dar nu pe barile de protectie?
Disclaimer is offline   Reply With Quote
Old 03-01-11, 12:22   #2
andreiorga
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[DAEWOO]
[RENAULT]
Default Re: nr de inmatriculare pe parbriz si luneta

Pe mine m-a oprit Politia cand aveam numarul de inmatriculare montat stramb/provizoriu, si mi-au spus amabil sa-l montez ca sa nu-l pierd.

Insa, poate nu stiai:
Art. 20=> Placutele cu numarul de inmatriculare trebuie sa aiba fondul reflectorizant de culoare alba si literele si cifrele, in relief, de culoare neagra, albastra sau rosie.

Am sters chenarul negru, si am si prins numarul in nituri, motiv pt. care au vrut sa-mi ia talonul. Ulterior, mi s-a spus ca pot sa-l las cu nituri dar sa nu-i sterg chenarul...si inca o mentiune!...niturile sa fie pe fondul alb...adica sa nu fie gaurite literele sau numerele

Pe geam lunete nu cred ca ai voie si nu mi-ar conveni nici mie sa fie asa.
...sa zicem ca iti face cineva vreo manevra nasoala...nu ti-ar conveni sa ai nr lui de la masina :>

Last edited by andreiorga; 03-01-11 at 12:24.
andreiorga is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -