Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 04-10-10, 23:28   #1
merliyn

Stock

merliyn's Avatar

Default numere rosii expirate,se pot inlocui cu cele initiale de germania ???

Am si eu o mare rugaminte,daca stie cineva si ma poate ajuta si pe mine.

am luat o masina din germania,am circulat cu dansa pana cand a expirat asigurarea(care era oricum nasoala ) ),dupa expirare am luat numere rosii 2 seturi.acum am gasit pe cineva care face asigurari bineinteles tot nasoale.VREAU SI EU SA STIU DACA POT PUNE LA LOC NR DE GERMANIA DUPA CE AM LUAT NUMERE ROSII ????

MULTUMESC.
merliyn is offline   Reply With Quote
Old 12-10-10, 23:50   #2
PSD-ul

Stage 5

PSD-ul's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: numere rosii expirate,se pot inlocui cu cele initiale de germania ???

1. Masina a fost luata in evidenta si inmatriculata provizoriu in Romania, deci ( NU ).
2. Ti-as sugera pentru sanatatea ta ortopedica sa nu lovesti vrun pasionat si sa-i dai asigurare " chinezeasca " intrucat toate oscioarele tale vor fi rupte

3. Daca tu investeti intr-o masina pasiune,nervi,timp si foarte multi bani si te loveste unu si iti face masina praf care are o asigurare scoasa de un HP prost cum ai reactiona ? Chiar daca mi-ai da mie si o asigurare buna de la care oricum as lua 25% din valoarea masinii te-as omora nu doar trimite la ortopedie si chirurgie plastica
PSD-ul is offline   Reply With Quote
Old 13-10-10, 01:33   #3
Gelu_GGG

Stage 5

Default Re: numere rosii expirate,se pot inlocui cu cele initiale de germania ???

Quote:
Originally Posted by PSD-ul View Post
1. Masina a fost luata in evidenta si inmatriculata provizoriu in Romania, deci ( NU ).
2. Ti-as sugera pentru sanatatea ta ortopedica sa nu lovesti vrun pasionat si sa-i dai asigurare " chinezeasca " intrucat toate oscioarele tale vor fi rupte

3. Daca tu investeti intr-o masina pasiune,nervi,timp si foarte multi bani si te loveste unu si iti face masina praf care are o asigurare scoasa de un HP prost cum ai reactiona ? Chiar daca mi-ai da mie si o asigurare buna de la care oricum as lua 25% din valoarea masinii te-as omora nu doar trimite la ortopedie si chirurgie plastica
Cu punctul 2 si 3 sunt si eu de acord.
Gelu_GGG is offline   Reply With Quote
Old 13-10-10, 01:57   #4
B-32-TYC

Stage 5

B-32-TYC's Avatar

Member of:
[DACIA]

am facut si eu asigurare la masina...ma uitam ca prostu la foaie...nici nu prea mai avea cartus gagica in imprimanta ))) mai bine o scoteam eu acasa ))

nicio diferenta!!
B-32-TYC is offline   Reply With Quote
Old 13-10-10, 21:15   #5
PSD-ul

Stage 5

PSD-ul's Avatar

Member of:
[Opel]

Este o mare diferenta si una foarte mare " existi in baza de date cu asigurarea valabila " iar atunci cand lovesti alte masini totodata si despagubesti proprietarii acestora.
Cat despre mai bine o faceai acasa sper ca nu trebuie sa te asociez cu initiatorul postului. Mai bine fac astia oferta si reclama asa : " HP pentru scos asigurari false + la 3 batai primite de la soferii celorlalte masini primesti gratis 1 top hartie" .
PSD-ul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -