Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 11-05-10, 17:44   #1
Majesticc

Stock

Default Proceduri pentru schimbarea culorii in acte

Salut tuturor.In curand o sa detin si eu un Microcar si primul lucru care ma intereseaza este sa il infoliez in folie negru mat.Acum as dori sa stiu,avand in vedere ca el se incadreaza la categoria mopede(deci e aceeasi legislatie ca la scutere)ce acte trebuie sa fac ca sa ii schimb culoarea in talon,trebuie schimbata?Care sunt procedurile?Unde trebuie sa ma duc?
Majesticc is offline   Reply With Quote
Old 11-05-10, 21:32   #2
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re: Proceduri pentru schimbarea culorii in acte

Quote:
Originally Posted by Majesticc View Post
Salut tuturor.In curand o sa detin si eu un Microcar si primul lucru care ma intereseaza este sa il infoliez in folie negru mat.Acum as dori sa stiu,avand in vedere ca el se incadreaza la categoria mopede(deci e aceeasi legislatie ca la scutere)ce acte trebuie sa fac ca sa ii schimb culoarea in talon,trebuie schimbata?Care sunt procedurile?Unde trebuie sa ma duc?
Nu ai plăcuţe înmatriculare precum mopedele? De la primărie nu?

Atunci încearcă să iei mai multe info de acolo.
andi_cimpean is offline   Reply With Quote
Old 18-05-10, 15:45   #3
bano

Stage 5

bano's Avatar

Default Re: Proceduri pentru schimbarea culorii in acte

Quote:
Originally Posted by Majesticc View Post
la rar se schimba orice modificare .
bano is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -