Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 14-03-10, 13:22   #1
Andyn67

Stage 1

Default Probleme inmatriculare masina, imposibil de gasit proprietarul

Salut.De ceva timp am achizitionat o masina din alt judet.Proprietarul tot m-a amanat cu actele iar acum politia mi-a retinut numerele si certificatul, problema este ca le-a trimis in judetul unde este inmatriculata masina iar de proprietar este imposibil de dat, am trimis recomandate la adresa lui dar niciun raspuns, am fost la el acasa nu este nimeni acolo presupun ca s-a mutat ori este plecat din tara.Cum pot rezolva aceasta problema?Sa imi recopar macar numerele si certificatul daca de proprietar nu dau si sa astept sa se intoarca ca sa o inmatriculez, sau ce solutie ar fi ca sa mai pot circula cu masina?
Andyn67 is offline   Reply With Quote
Old 14-03-10, 16:37   #2
Strutter

Stage 5

Strutter's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: Probleme inmatriculare masina, imposibil de gasit proprietarul

Naspa, din pacate pana nu dai de ala nu prea vad cum ai mai putea sa mergi cu ea. De ce le-a retinut ? ITP expirat, lipsa asigurare sau ti-a inscris "instrainat" catre pe talon ?

Poti sa-ti faci numere la fabrica de numere.ro si sa mergi pe barba ta, dar nu e recomandabil.
Strutter is offline   Reply With Quote
Old 14-03-10, 16:44   #3
babau88

Stage 5

babau88's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[PORSCHE]

Tu nu ai facut un act de vanzare cumparare? Sau ce asteptai?
E vina ta ca ai cumparat masina fara sa faci acte... ai grija sa nu-ti dispara.
Oricum ce e de facut?!... sa-ti duci crucea acum
babau88 is offline   Reply With Quote
Old 14-03-10, 18:23   #4
Andyn67

Stage 1

Am facut contract de vanzare cumparare dar omul avea niste datorii la stat si a spus ca sa ia banii si sa plateasca datoriile sau daca nu sa i le platesc eu si nu am vrut sa platesc eu datoriile lui, erau multi bani si am mers pe incredere.
Numerele au fost retinute pentru ca nu am avut numarul de pe spate orginal al masinii, era facut de o firma in genul fabrica de numere.ro .
@ babau88 - nu am nevoie de reprosuri, daca stii ceva care m-ar ajuta e bine venit dar daca ai chef sa imi tii morala nu am nevoie.
Andyn67 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -