Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 11-07-08, 15:38   #61
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

Default Re: Omologare RAR

Intrebare,cand ati schimbat motoarele,ati adus si dovada ca este schimbat in atelier specializat si agreat de rar.
cosmin_cosmin_1 is offline   Reply With Quote
Old 16-07-08, 11:30   #62
Xel'Naga

Presedinte STREET ZONE

Stage 5

Xel'Naga's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SEAT]
[Street Zone]
[Toyota]
[4Rally]
Arrow Re: Omologare RAR

Quote:
Originally Posted by cosmin_cosmin_1 View Post
Intrebare,cand ati schimbat motoarele,ati adus si dovada ca este schimbat in atelier specializat si agreat de rar.
pai cam asa ar functiona treaba ... nu la atelier de colt de strada ci in unul autorizat si sa ai si acte pe motor + ca trebe sa fie compatibil motorul cu masina ( oricum mai intai intrebi la RAR ca sa nu ai surpriza ca ei zic ca nu se omologheaza asa ceva ) !!

VW BORA NUVOLARI by Xel'Naga
SEAT LEON CUPRA by Xel'Naga

contact mail: cosmingabrielphotography@yahoo.ro
contact web: www.facebook.com/CosminGabrielPhotography
Xel'Naga is offline   Reply With Quote
Old 16-07-08, 13:40   #63
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

daca vreau sa`mi foliez geamurile (fata spate luneta) , omologate la o firma care se ocupa cu asa ceva , cu timbru si certificat , o sa am probleme la rar , daca masina e adusa din afara ? ...o sa spuna ceva despre geamuri ? chiar daca's puse legal ?
VaLeX is offline   Reply With Quote
Old 16-07-08, 17:17   #64
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

din cate stiu eu, pe certificatul ala trebuie sa-ti scrie si numarul de inmatriculare, acolo unde pui folia. ori daca ai numere provizorii... asa am vrut si eu sa fac, ca daca tot ajung la rar, macar sa-mi fi trecut si folia in certificat,sa stiu o treaba. dar nu m-a lamurit nimeni ce trebuie facut,asa ca o sa astept pana iau numerele de romania
Old 21-07-08, 13:08   #65
mixed

Stage 5

mixed's Avatar

am si eu o intrebare daca ma poate ajuta careva, am tot cautat info pe rarom.ro da n-am gasit nimic,

stie cineva cat timp dureaza de la omologarea masini (inmatriculare pentru prima data in tara) pana la eliberarea cartii de identitate?

am fost la omologare acum 2 saptamanii in urma si inca n-am primit cartea masini?

multumesc
mixed is offline   Reply With Quote
Old 22-07-08, 22:38   #66
avolocaru

Stage 4

avolocaru's Avatar

Din cate am mai citit eu, daca eu imi fac omologare pt distantiere la roti in urma carora obtin de la RAR rezultatele unor teste, sa presupunem pozitive, pot sa cedez sau nu unei terte persoane drepturile de a se folosi de rezultatele respective pentru a-si omologa si el, evident o masina identica. distantierele la roti. Prin urmare solutia la toate nebuniile astea ar fi organizarea unor asociatii, in functie de masinile pe care le avem, obtinere unor astfel de omologari si evident transmiterea catre toti membrii a drepturilor de utilizare. Dupa ce voi reusi sa-mi inmatriculez masina ma voi interesa sa vad ce teste si cat ar osta sa omologhez niste bucse de 5 cm pt un body-lift.
Old 29-07-08, 22:52   #67
avolocaru

Stage 4

avolocaru's Avatar

Parerea mea este ca politia nu are dreptul sa-ti ceara actele nemtesti. Din cate stiu eu in Germania trebuie sa le ceri ca sa-ti dea actele respective. In caz contrar acestea se retin acolo. Evident ei au dreptul. Acestea se pot pastra la cerere, pt facilita inmatricularea in tara celui care cumpara masina, moment in care se pune celebra stampila, UNGULTIG, adica actele nu mai au valabilitate in Germania.
avolocaru is offline   Reply With Quote
Old 31-07-08, 01:43   #68
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

despre ce piese vorbim aici?
ca si la mine erau trecute mai multe modificari,dar nu le-a bagat nimeni in seama la rar. de fapt de-aia nu mai pot ei ca ai admisie nu stiu de care sau toba de nu stiu ce fel.
Old 31-07-08, 17:16   #69
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

raspunsul il gasesti aici:

http://www.rarom.ro/RO/article--Foli...muri--203.html

"modificarea transparentei geamurilor nu se inregistreaza in cartea de identitate a autovehiculului, insa atelierele autorizate sa efectueze operatiunea de aplicare a foliei colorate, trebuie sa elibereze un document privind certificatul de conformitate si licenta emisa de Organismul de Certificare Produse al Registrului Auto Roman, iar la inspectia tehnica periodica se verifica eticheta ce contine marca de omologare a geamului precum si gradul de transparenta."
Old 06-08-08, 23:02   #70
turbo_diessel

Stage 1

turbo_diessel's Avatar

care stie ce inseamna C.I.V. ....k imi cer astia d la RAR...cica serie CIV
turbo_diessel is offline   Reply With Quote
Old 09-08-08, 21:19   #71
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

CIV = Cartea de Identitate? Nu stiu, dar logic asa pare...
Si tu and ai vobit cu cei de la rar, de ce nu ai intrebat ce inseamna, daca nu ai inteles?
Old 09-08-08, 22:01   #72
turbo_diessel

Stage 1

turbo_diessel's Avatar

nu imi trebuia mie ci la un prieten.......mersi oricum pentru ajutor
turbo_diessel is offline   Reply With Quote
Old 14-09-08, 12:15   #73
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

in principiu nu ... dar chiar daca sunt omologate TUV .. la rar nu ti le omologheaza nimeni .. sau asa era acum ceva timp ...
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 14-09-08, 14:10   #74
Xel'Naga

Presedinte STREET ZONE

Stage 5

Xel'Naga's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SEAT]
[Street Zone]
[Toyota]
[4Rally]
Arrow Re: Omologare RAR

Quote:
Originally Posted by Daniel_DRV View Post
Se cere omologare la modificarea barilor fata-spate,praguri si eleron pe portbagaj ?
cum zice si PSYCHO astea au omologare TUV si normal sunt recunoascute la RAR, deci nu ar trebui sa ai probleme.
In cazul meu niociodata nu m-au oprit sa ma intrebe de omologare la BARI , PRAGURI, ELERON ....se legau de JANTE ( aici iti trebuie omologare separata in functie de ce ai trecut in carte si talon)!!
Xel'Naga is offline   Reply With Quote
Old 14-09-08, 22:54   #75
avolocaru

Stage 4

avolocaru's Avatar

Oameni buni, cand dai de carnet de sofer, cat B, nu spune nicaierilea ca nu ai voie sa conduci masini fara geamuri in spate. Deci logic ar fi ca daca eu am chef pot sa pun si o tabla in loc de geam. Mi se pare stupida toata panarama asta la RAR cu folia de pe luneta si geamuri laterale spate.
avolocaru is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -