Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 21-06-09, 23:14   #1
darkm4n

Stage 3

Default Inmatriculare moto

Zilele trecute am cumparat un Suzuki GSX-F 600 din 1994 de la cineva din Deva , istoricul lui ar fi :

Cumparat din germania si adus de X ( contractul de vanzare cumparare din germania este scris de mana si semnat ) dupa care Y la cumparat de la X printr-un contract de vanzare cumparare scris de mana urmand ca eu sa-l cumpar de la Y printr-un contract de vanzare tipizat completat la fata locului . Motorul nu a avut niciodata numere rosii si nu a fost inmatriculat ( nici macar rar-ul nu a fost facut ) .

Actele pe care le-am luat de la Y :

Brief mare
Brief mic
Contract vanzare cumparare germania ( de mana pe o foaie A4 )
Contract intre X si Y ( de mana )
Contract meu cu Y

Maine o sa ma duc la politie cu actele traduse sa iau numere provizorii , dupa care la rar , circa financiara , politie ( pt numere definitive ) .

Ce nelamurire am : cand ma duc la circa financiara sa-l trec pe impozit nu cumva o sa-mi ceara acolo dovada ca cel de la care l-am cumparat la scos din evidenta ( sau nu are dotorii , ceva de genu ) pt ca ea nu exista din moment ce el nu la inscris .

Alta intrebare , o sa mi se ceara si contractul de germania ? Sau doar contractul intre mine si cel de la care l-am cumparat ? Pt ca acel contract , dupa cum am spus , este scris de mana si nu se pare intelege plus ca am impresia ca la vanzator ( cel din germania ) am impresia ca este alt nume decat cel de pe brief .

Am postat aici deoarece este aceiasi procedura ca la o masina .

Multumesc ,
Mihai .
darkm4n is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -