Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 03-11-09, 15:43   #1
Puya123123

Stage 5

Puya123123's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]
[CHEVROLET]
[Unknown Racers]
[SUBARU]
Default Folii geamuri laterale fata

Pai cum sa incep.. m a oprit aseara un echipaj de la rutiera si m au amendat pt ca am folii pe geamurile lateral fata-540ron.evident ca eu am invatat ca in astfel de situatii nu dai talonul,pt ca ti l confisca,asa ca am luat amenda inca 360ron pt ca nu am dat talonul.acum care este intrebarea mea:
politistul mi a facut procesul verbal cu cele 2 amenzi,dar totusi nu mi a facut nicio fisa conform careia sa ma oblige sa predau talonul pe undeva,sau macar sa mi fi spus ca talonul trebuie luat in cazuri de genul asta.ce se intampla mai departe,e in continuare valabil talonul meu?
Puya123123 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-09, 16:55   #2
kos_YRC
Banned

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[CHEVROLET]
[Unknown Racers]
Default Re: Folii geamuri laterale fata

exact aceeasi amenta mi-am luat-o si eu in ianuarie.talonul este valabil.trb sa platesti amenda...sau nu) ideea e k daca te mai opreste si faci aceeasi skema...iti da iar aceasi amenda...poti sa faci altfel knd te mai opreste:sa remediezi problema in20 min adik sa dai foliile dupa geamurile pe fatza jos..asta daca ai si autorizatie pe spate si cre k te costa mai putin de 8-9 mil sa pui doar geamurile pe fatza la loc .
Concluzie: cu skema asta platesti sa-ti mai pui o data geamurile pe fatza
kos_YRC is offline   Reply With Quote
Old 03-11-09, 17:34   #3
Puya123123

Stage 5

Puya123123's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]
[CHEVROLET]
[Unknown Racers]
[SUBARU]

la mine nu e problema cu amenzile,le contesc si 99% le si castig si pe asta sunt convins ca o anulez,doar ca nu eram sigur care e faza cu talonul,merci mult
Puya123123 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-09, 17:51   #4
kos_YRC
Banned

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[CHEVROLET]
[Unknown Racers]

in cazu asta poa ma ajuti si pe mine sa contesc cateva))
cu placere
kos_YRC is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -