Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 07-03-09, 01:30   #1
Tijs

Stage 1

Default Accident rutier

Salut la toata lumea

Astazi am avut un nefericit accident de circulatie(minor).O Lady venea din dreapta de pe o strada si avea CEDEAZA,eu ..pe drumul cu prioritate ,la un moment dat imi taie fata si o lovesc in usa stanga,in fine.Ce imi spune lady:Ca am intrat intentionat in ea !!!.Merem la politie,dau declaratie ,da si ea(ea avand un martor in masina si unu de pe strada pe care banuiesc ca la platit sa zica asa,ca eu plecasem spre politie si ea a mai ramas sa vina barbasu').Politistul imi da dreptate si face in asa fel incat sa nu ii ia permisul(eu baiat bun tac din gura,plm)La sfarsit ea nu semneaza procesul verbal si nici nu imi da asigurarea sa imi fac masina.Il intreb pe Cap de Creta ce e de facut,imi zice:Te duci la service,faci masina pe banii tai si cu factura te duci in instanta.Tin sa precizez ca e vorba doar de bara fata si bandou zgariat.Voi ce parere aveti?Si cam ce ar fi de facut?

Last edited by Tijs; 07-03-09 at 02:20.
Tijs is offline   Reply With Quote
Old 07-03-09, 02:03   #2
Tijs

Stage 1

Default Re: Accident rutier

UP
Old 07-03-09, 02:39   #3
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

Simplu o dai in judecata ca ti-a stricat masina. Fara nici o dovada.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 07-03-09, 16:18   #4
johhny
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[RENAULT]

Inseamna ca ea e genul ala de femeie cu fitze la volan, e plin de ele, da-o in judecata si tine-te de capul ei.. Eu mor cand vad femei de genul asta la volan si tot ele cu gura mare.. De parca ce avea daca-ti dadea asigurarea doar nu plateste ea reparatia.
johhny is offline   Reply With Quote
Old 07-03-09, 20:45   #5
Tijs

Stage 1

Ea o tinea pe a ei ca am intrat intentionat in ea.Ca vezi doamne am lasat-o sa se bage si pe urma am lovit-o.Doamne ce proasta.
De ce nu e si la noi o lege ca in Arabia Saudita,daca te prinde politia la volan,femeie fiind,esti arestata!!!!
- Copyright 2026 4Tuning -