Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 05-09-08, 23:04   #1
johhny
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[RENAULT]
Default Mercedes CLK 200 kompressor

Mercedes-Benz CLK 200 Kompressor Eleg. Coupé Cu 2 uşi.
motor 2 litri, 192 cp
an de fabricatie 99 sau 2000
km, undeva in jur de 140.000

M-ar tenta sa-mi aduc din germania o astfel de masina. M-am saturat de masina de familie de consum mic cum am acuma,si vreau o masina mai de viteza.
Dar intai astept pareri despre aceasta masina, mercedesul i-mi place mult dar nu am avut niciodata. Care ar fi plusurile si minusurile acestei masini? cum se comporta la drum? consumul este exagerat de mare ?
Cine are sau cine a mers cu asa ceva si poate sa dea niste pareri este binevenit.. multumesc !
johhny is offline   Reply With Quote
Old 06-09-08, 02:57   #2
°SFC°

Stage 4

°SFC°'s Avatar

Default Re: Mercedes CLK 200 kompressor

Am condus asa ceva si tin sa spun ca mi-a placut foarte mult masina. La drum lung se comporta excelent: scaunele sunt f. confortabile, climatizare excelenta... este rapida in depasiri, etc. Dar la asa motor asa consum! Nu este exagerat dar vei simti diferenta.
Oricum per total este o masina f. buna si sunt sigur ca vei fi multumit de ea.
Incearca sa achizitionezi unul dupa 08/1999 pentru ca astea au EURO 3.

Succes!