Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 11-08-08, 00:25   #1
campbelfree

Default KIA CEED SW 1,4 BENZINA varianta BEST

Salutare, ce parere aveti despre aceasta masina m-ar interesa opinii de la posesori dar si de la cunoscatori mai ales ca aceasta masina nu a pre fost luat in colimator pe aici ( scuze daca cumva e un topic pe care nu l-am vazut ) iar pt mine este o varianta foarte avantajoasa atat ca pret 12531 euro cat si ca dotari nu stiu ce sa spun de fiabilitate dar daca ar fi ca CIELO E SUPER AFACERE

va multumesc! si astept pareri............
campbelfree is offline   Reply With Quote
Old 11-08-08, 00:33   #2
_anaconda_

Stage 5

_anaconda_'s Avatar

Default Re: KIA CEED SW 1,4 BENZINA varianta BEST

tot ce pot sa iti spun este bazat pe o calatorie de cateva zeci de KM ca pasager, in masina unui prieten

1. designul mie mi se pare simpatic
2. la banii astia, interiorul lasa o impresie placuta atat ca design cat si materiale
3. masina avea motorul 1.4 109 CP, si se misca bine, mai mult decat suficient si cred ca era tot varianta care te interesaza pe tine, si avea dotari multumitoare (incluziv slot sa conectezi MP3 player la masina), airbaguri 4 sau 6, AC etc...parerea mea e ca merita

bafta
Old 11-08-08, 08:53   #3
Pugralph

Stage 4

Member of:
[PEUGEOT]

Da sa sti ca se merita , este o masina destul de buna totusi mie mi se pare cam mic motorul pt caroseria aia mare!
Pugralph is offline   Reply With Quote
Old 11-08-08, 09:04   #4
criss_cars
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[FORD]
[Echipa de sprijin]

Stiu doua presoane carora cutia de viteze scoate un sunet ciudat. Bine una e de scoala deci nu se pune. In rest masina frumoasa si super dotata in banii astia nu cred k mai gasesti decat Fiat Linea asa mai mare si cu dotari. Bafta
criss_cars is offline   Reply With Quote
Old 13-08-08, 16:34   #5
_anaconda_

Stage 5

_anaconda_'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Pugralph View Post
Da sa sti ca se merita , este o masina destul de buna totusi mie mi se pare cam mic motorul pt caroseria aia mare!
is you l0l?cum sa fie mic motorul, are 109 CP totusi, si nu este o masina grea, se misca super ok...daca asta e mic, sunt curios cum sunt 1.6 102 CP pe Passat/A4, etc...sau 316/8i, 318D, si alte masini de genu cu 100-120 CP care au in jur de 1 tona si jumatate...fii serios
_anaconda_ is offline   Reply With Quote
Old 19-08-08, 12:14   #6
campbelfree

sper sa nu fie prea mic motorul (am comandat aceasta varianta) pentru ca are 1.4 tone ceea ce inseamna mai mult ca de ex loganul care are o tona ( conduc zilele astea unul cu motor de 1.6), evident insa este vorba de alta tehnologie la motor ........... dar om trai si om vedea
campbelfree is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -