Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
29-09-05, 19:46
|
|
Stock
|
ce ma sfatuiti sa iau in 13500? bmw, passat sau un audi?
In primul rand doresc sa cer scuze moderatorilor daca am postat la categoria gresita, e prima oara cand scriu.
Am 13500 euro si vreau neaparat sa imi iau o masina.
1) Am o oferta de un AUDI A4 150.000km din noiembrie 2001 (modelul 2002) la 13500 1.9 TDI la 131CP. Intrebarea este daca intr-adevar are 131cp...eu stiu ca toate audi/vw ce au 131cp au 6+1 cutia de viteze...asta are 5+1...exista si asa ceva? taica-miu a avut bora 150cp si avea 6+1 de ex, passat-urile la fel...poate ma lamuriti voi
2) Am o oferta de Passat 96000 km 2002 1.9 TDI 4Motion la 13500 dar mi se pare cam scump...la capitolul dotari sta destul de bine insa...
3) Ca ultima solutie caut si un BMW 320d dar nu prea gasesc dotari cum vreau eu (sunt obsedat dupa 4 geamuri electrice...nu ma injurati, dar am avut toata viata mea Dacie si nu mai vreau iar sa dau la manivela).
Ce recomandati? Sa ma uit si la SAAB?
|
|
|
29-09-05, 21:49
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Raspunsul tau este aici www.mobile.de.
Dintre masinile enumerate sincer as alege Audi A4.Bineinteles este doar o parere.Dpdv. al performantelor cred ca BMW-ul sta cel mai bine dar in acelasi timp cred ca diferenta dintre grupul VAG (audi,vw in acest caz) si bmw-ul este diferenta de $ per total la piese.Nu am incredere in nici o masina SH de pe piata romaneasca, se pot \"prepara\" foarte usor pentru vanzare.Acum, intrebarea este simpla : Tu ai vazut toate masinile ? Care iti place mai mult? Le-ai condus ? Sunt foarte multe criterii dupa care alegi o masina.Ideea este sa fii foarte convins de alegerea pe care ai facut-o la sfarsit si sa nu-ti para rau pe viitor.Mai multe pareri pro si contra sunt sigur ca iti vor furniza si colegii mei de pe forum.Si in incheiere Audi A4 ca si VW Passat au avut motoare de 130 cp chiar daca aveau cutie de 5 + 1 rapoarte.Sunt fost posesor de VW PASSAT 2002 1.9 tdi 130 cp pe care l-am cipuit la 160 cp de care am fost f.multumit .L-am avut un an jumatate.Cand l-am vandut ,acum 3 luni l-am dat cu 12.000 euro.Bafta la achizitionare.
|
|
|
29-09-05, 22:05
|
|
Stock
|
mersi de info. nu am condus personal nici o masina din acea lista, dar am mers in ele si sincer cel mai mult ma atrage si pe mine audi...caut mai mult luxul decat sportul, dar vreau sa si fuga...iar passatul sincer nu stiu in ce categorie sa il plasez, decat ca este mai ieftin. cat despre www.mobile.de am auzit ca si acolo se fac smecherii la kilometraj si la cartea masinii, deci nu stiu ce sa mai cred...
|
|
|
30-09-05, 02:47
|
|
Stage 5
|
daca te intereseaza un 520d din 2001-angeleyes, negru cu interior negru (90.000km REALI, 8 airbaguri, full electric, dublu climatronic, computer de bord, jante pe 16 etc.) il vand pe al meu la 15.000 euro si accept si variante. are si chip care ii da in plus in jurul a 30cp... l-am primit gratis de la service dupa ce am schimbat articulatii si frane, diferenta se simte... acum ia suta in putin sub 9 secunde! e o masina foarte buna si robusta si nu in ultimul rand... consuma 7 si ceva in oras! parerea mea e ca nu are nici o legatura cu celelalte 'variante' ale tale... este mult peste! ti-am lasat numarul de telefon in inbox... suna daca te intereseaza.
tudor
|
|
|
30-09-05, 04:28
|
|
Stage 5
|
.
sfatul meu e sa pui ca prima solututie BMW 320d atat din punct de vedere al performantelor si rafinamentului cat si al fiabilitatii, in plus se va revinde mai bine decat un banal passat sau audi. Iar daca tot te gandeai si la passat, cred ca un mondeo e o alegere mai inteleapta ca pret , an de fabricatie, dotari, etc!
|
|
|
30-09-05, 10:31
|
|
Stock
|
Intr-adevar, si Mondeo e o varianta la care m-am gandit, dar datorita faptului ca am vazut ca pretul la Mondeo SH e mult mai mic fatza de Passat si necunoscand nici foarte multe informatii despre aceste masini am dedus ca nu este asa dotat si nici nu are performante asa bune ca si Passatul.
Iar BMW 320d nu am gasit nici pana acum cu radiocd, climatronic si 4 geamuri electrice la aceeasi masina !!! Si oricat de bun ar fi motorul, eu merg foarte mult cu masina si daca nu am confortul necesar, poate sa fie si avion...
|
|
|
30-09-05, 10:51
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [RR]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"teddy\"
daca te intereseaza un 520d din 2001-angeleyes, negru cu interior negru (90.000km REALI, 8 airbaguri, full electric, dublu climatronic, computer de bord, jante pe 16 etc.) il vand pe al meu la 15.000 euro si accept si variante. are si chip care ii da in plus in jurul a 30cp... l-am primit gratis de la service dupa ce am schimbat articulatii si frane, diferenta se simte... acum ia suta in putin sub 9 secunde! e o masina foarte buna si robusta si nu in ultimul rand... consuma 7 si ceva in oras! parerea mea e ca nu are nici o legatura cu celelalte 'variante' ale tale... este mult peste! ti-am lasat numarul de telefon in inbox... suna daca te intereseaza.
tudor
|
80.000km reali ? si acuma e adusa in tara si accepti si variante eh ?
consum 7 in oras ?
|
|
|
30-09-05, 12:16
|
|
Stage 5
|
Ar fi bun Audi-ul,dar e cam folosit.
Bmw-ul ala 520 ar fi cea mai buna optiune! :P
|
|
|
30-09-05, 14:25
|
|
Stage 5
|
da cioli, pe verificate. si consumul si kilometrii. eu am masina din februarie iar atunci avea 70.000km... a fost adusa in tara in 2003 parca. dupa cum poate stii kilometrajul il poti verifica si din computer, si cu cheia la Bavaria si, cel mai sigur, din starea masinii... care se prezinta ca o masina la 50.000km!
apropo de consum, am mers pe ploiesti-bucuresti _exagerat de calm_ iar computerul de bord afisa un consum instant de 4.6L/100KM, probabil ca real era un in jur de 5,5 dar totusi... urban cel mai mare consum a fost de PUTIN SUB 9... verificat la pompa... mihai bravu, magheru, dorobanti... mijlocul zilei in Bucuresti, poate stii ce zic...
|
|
|
30-09-05, 14:27
|
|
Stage 5
|
cat despre variante prefer variante mai ieftine din nevoie de bani sau variante cu SUV-uri serioase...
stai calm ca nu sunt samsar daca asta era apropo-ul lol
|
|
|
30-09-05, 15:19
|
|
Stock
|
teddy, pare interesanta masina ta (nu am putut vedea masina, nu intreba de ce), dar eu am spus ca am doar 13500,maxim +100,200 euro. Intr-adevar BMW-urile sunt foarte bune, dar m-am decis pana la urma la Passat pentru ca e model Highline cu navigatie, roti normale si de iarna, piele bej, etc...mersi oricum de oferta
|
|
|
30-09-05, 16:24
|
|
Stage 5
|
alright... bafta cu passatul! sunt masini bune in general, fiabile si imi imaginez ca intretinerea este destul de ieftina comparativ cu BMW si Audi. pretul sa stii ca nu este atat de mare avand in vedere anul, faptul ca are 4motion si e full options... e un pret corect daca masina este intr-adevar cum trebuie! pt. grupul VAG sunt teste computerizate foarte bune cu VAG-COM, poti verifica cam totul fara sa demontezi masina cam in mai orice service. daca ai nevoie de un service bun si ieftin in bucuresti... am unul excelent, ieftin si care nu se ocupa decat cu masini gen vw, audi, mercedes, bmw, porsche...
|
|
|
30-09-05, 17:05
|
|
Stock
|
mersi, chiar as avea nevoie de un service, pentru ca masina are de fapt 84000 km, nu 96000 cat am scris eu (sursa este megasigura, deci sunt reali) si cica la 90 trebuie sa ii schimb curelele si uleiul, filtre etc...Zi-mi cam cat m-ar costa de pe acum ca poate le schimb de acum cat mai sunt in bani..*****ie aici sau da un pm, mi-e indiferent
|
|
|
01-10-05, 02:27
|
|
Stage 5
|
ti-am dat un pm cu ceva care cred ca te va interesa!!!
|
|
|
01-10-05, 21:59
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
succes cu passatul, dar sa te astepti la keltuieli de intretinere cu mult mai mari decat la bmw. stiu ca e greu de crezut dar asa e, te asigur
|
|
|
|
|