Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 25-06-09, 02:37   #1
Sickntired

Stage 2

Sickntired's Avatar

Default Ce masina noua sa-mi cumpar ?Voi ce parere aveti ?

In calendarul meu...ziua cea mai lunga a trecut( solstitiul de vara) si saptamana cea mai lunga incepe; deoarece a venit momentul...momentul in care ma voi hotara la o masina si o voi comanda. Ziua cea mai lunga a fost pentru mine si dezamagitoare...Am plecat cu actele la mine pentru a incheia un leasing cu scopul de a-mi insusi o cupra si ... surpriza ... cupra nu mai era pe stoc.
Reorientare.
Studiind stocurile am dat peste 2 masini din 2 clase diferite si diferite de insasi cupra. Astra TT 180cp si Vectra 175cp benzinare.
Stiu. E foarte greu sa-i recomanzi oricui ce masina sa-si i-a cand el nu si-a pus la punct prioritatile. Sa va spun ce ma intereseaza in primul rand : Maximul de calitate a produselor cat si maximul de fiabilitate pentru pretul platit.
Mergand pe linia asta flexibilitatea cupra si partial fiabilitatea mi se parea ok. Totusi ... daca nu tin cont daca e grupa mare sau nu ... as putea da comanda de un clio rs...3 luni mai tarziu il voi avea si... eu am o preconceptie cum ca francezii fac masini pentru mecanici sau pentru oameni ce au prieteni foarte buni...mecanici.
Nu stiu ce sa va spun. Sfatuiti un biet iubitor de motoare ce vede rostul fiecarei clase, ce iubeste aroma ambreiajului imuiat in cauciuc ars si seriozitatea cu care un C300 ruleaza gangsta' cu frica de curbe.
p.s. o s-o plimb prin orasmai mult si poate o sa-i arat si Europa.

va urez inspiratie
Old 25-06-09, 10:06   #2
carlito77

Stage 2

Default Re: Ce masina noua sa-mi cumpar ?Voi ce parere aveti ?

Alfa 159 benzina 2.2 JTS 185cp SS stoc 2008 - 24.000 euro
Lancia Delta benzina 1.8 Di Tjet 200 cp AT ( comanda) - 26.000 euro
carlito77 is offline   Reply With Quote
Old 25-06-09, 22:55   #3
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

dintre ce ai spus tu, as merge pe clio rs. e bestiala, manevrabilitatea e exemplara si 200cp pe o masina clasa mica inseamna deja prea mult. preconceptia despre masinile frantuzesti nu prea este reala, mai ales cand vine vorba despre un clio rs.
si daca tot nu vrei frantuzeasca, as merge pe astra tt. de ce? pentru ca e decapotabila si designul e super. daca o iei si grena, arata superb.
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 26-06-09, 00:22   #4
Sickntired

Stage 2

Sickntired's Avatar

Dar o vectra OPC , ce zici ? am auzit k e haos cu ea dk o bagi in viraje si se manevreaza ca o caruta . A mers cineva cu ea ? se pare ca la noi daca vrei test drive la masini mai deosebite...tre' sa rogi un priten ca astia nu paseaza auto la test decat daca e comuna si eventual sa fie un junghi de masina...
Sickntired is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -