In calendarul meu...ziua cea mai lunga a trecut( solstitiul de vara) si saptamana cea mai lunga incepe; deoarece a venit momentul...momentul in care ma voi hotara la o masina si o voi comanda. Ziua cea mai lunga a fost pentru mine si dezamagitoare...Am plecat cu actele la mine pentru a incheia un leasing cu scopul de a-mi insusi o cupra si ... surpriza ... cupra nu mai era pe stoc.
Reorientare.
Studiind stocurile am dat peste 2 masini din 2 clase diferite si diferite de insasi cupra. Astra TT 180cp si Vectra 175cp benzinare.
Stiu. E foarte greu sa-i recomanzi oricui ce masina sa-si i-a cand el nu si-a pus la punct prioritatile. Sa va spun ce ma intereseaza in primul rand : Maximul de calitate a produselor cat si maximul de fiabilitate pentru pretul platit.
Mergand pe linia asta flexibilitatea cupra si partial fiabilitatea mi se parea ok. Totusi ... daca nu tin cont daca e grupa mare sau nu ... as putea da comanda de un clio rs...3 luni mai tarziu il voi avea si... eu am o preconceptie cum ca francezii fac masini pentru mecanici sau pentru oameni ce au prieteni foarte buni...mecanici.
Nu stiu ce sa va spun. Sfatuiti un biet iubitor de motoare ce vede rostul fiecarei clase, ce iubeste aroma ambreiajului imuiat in cauciuc ars si seriozitatea cu care un C300 ruleaza gangsta' cu frica de curbe.
p.s. o s-o plimb prin orasmai mult si poate o sa-i arat si Europa.
va urez inspiratie