Consiliere achizitie autoAi o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui
mai intrebi?!?!?!?!?!?! 520i-ul clar!! oricum nu stiu de ce faci comparatia asta pentru ca nu-s in aceeasi clasa... dar spune-ne si noua detalii despre fiecare model in parte... cati km... ce motorizare are audi-ul...
mai intrebi?!?!?!?!?!?! 520i-ul clar!! oricum nu stiu de ce faci comparatia asta pentru ca nu-s in aceeasi clasa... dar spune-ne si noua detalii despre fiecare model in parte... cati km... ce motorizare are audi-ul...
pai asta e ideea. un bmw 2003 2004 cu 120.000 km sau un a4 de 2005 2006 cu cam tot atat. DAR CAM LA ACEEASI BANI...
de motorizarea audi-ului tot nu ai zis nimic.....5-aru e peste el mai din toate pctele de vedere....depinde ce vrei de la masina....eu personal as alege audi-ul
la BMW este mai scumpa intretinerea ca la AUDI !! eu zic cand faci o achizitie sa te gandesti si la costurile ulterioare ( adica daca pica ceva de pe ea sau eventualele schimburi sau revizii ) !!